Kto艣 pr贸bowa艂? da si臋 co艣 wycisn膮膰?
Wcale to nie takie g艂upie
Kto艣 pr贸bowa艂? da si臋 co艣 wycisn膮膰?
Wcale to nie takie g艂upie
Kilka lat temu, chyba z 7, jecha艂em 艣cie偶k膮 rowerow膮 i wje偶d偶a艂em na przejazd dla rower贸w- kt贸ry przebiega艂 prostopadle do drogi z g贸rki z lewej strony, i r贸wnolegle do drogi g艂贸wnej po mojej prawej.
Zar贸wno z jednej jak i z drugiej nic nie jecha艂o, bo widoczno艣膰 by艂a 艂adna, wi臋c wjecha艂em na przejazd i b臋d膮c w po艂owie przejazdu jak mnie co艣 z prawej strony nie jeb艂o. Upad艂em na asflat, p贸藕niej na ziemi臋 ze zdartymi nogami i bol膮cym 艂bem od uderzenia w mask臋.
Drzwi auta si臋 otworzy艂y, baba si臋 wydar艂a co艣 w stylu "JAK JEDZIESZ, JESTE艢 NA PRZEJ艢CIU DLA PIESZYCH A JA MAM PIERWSZE艃STWO!". Pomijaj膮c, 偶e by艂em na przeje藕dzie dla rower贸w a nie pieszych- to nie mia艂em 偶adnego 艣wiadka a p馃がda musia艂a mnie widzie膰, bo by艂em od 2-4 sekund ja przeje藕dzie jad膮c spokojnie, coby nikt we mnie nie jebn膮艂.
Sprawa na policji, tam mi powiedzieli 偶e w sumie to faktycznie nie ma 偶adnych 艣wiadk贸w wi臋c nic z tym nie zrobili.
Wi臋c w naszym pa艅stwie c馃がja da si臋 ugra膰 nawet jak Ci臋 faktycznie kto艣 potr膮ci.
Tam c馃がj, rozumia艂 bym gdybym wtargn膮艂. Ale nie, jecha艂em jak pan Buk nakaza艂 tylko musia艂em trafi膰 na kretynk臋 za k贸艂kiem.
Sprawdza艂e艣 dup臋 z艂odziejowi codziennie przez dwa tygodnie 偶e wiesz ile czasu mia艂 艣lad?