I to jest prawdziwy kolega.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówI teraz porównaj sobie to z tematem poniżej, spedalone gówniaki w babskich ubrankach robiące łapkami serduszka jak panienki na kamerkach gdy jakiś frajer sypnie piniążkiem.
A jak ty po, jak sam nazwałeś policyjnego śmiecia zadzwonisz, bo emeryt wjedzie ci na światłach w tyłek, to bardzo ładnie będziesz się do niego zwracał per Panie waladzo. Jak ci ktoś zgw🤬ci panienkę w ciemnej uliczce, to też pedziesz płakał i liczył na policyjnego śmiecia. Gdy ktoś podp🤬li ci śmieciarkę sprzed domu, to też będziesz liczył na policyjnego śmiecia. Gościu ogarnij się. Nie twierdzę, że policja jest spoko i każdy z nich to twój przyjaciel, ale gdyby ich nie było, to ktokolwiek mógłby wejść ci do domu metoda "SWAT", wyr🤬ać siostrę, pociąć psa i na koniec ten szmelc na którym napisałeś swój mega inteligentny komentarz, zaj🤬. Z bobem
Ale przecież tak jest jak napisałeś. Każdy może wejść i to zrobić a ja nie mogę nic bo przyjedzie ten "pan władza" i powie że nie miałem prawa gościa jebnąć szpadlem. A jak ktoś mi coś ukradnie zrobią wszystko aby udowodnić niską szkodliwość i umorzą dochodzenie. W tym kraju nie jest ważne co i ile kradniesz tylko komu. Zobacz film, ktoś próbuje policjantom pomóc? Nie. Dlaczego? Bo sami nigdy takiej pomocy od policji nie dostali, wręcz przeciwnie.