podpis użytkownika
No c🤬j: lepsza zrzuta tutaj niż na owsiaka. Pojebów tyle samo, ale ubaw większy.Typowe zachowanie madki, która uważa, że wszystko lepsze niż PiS. Na złość wybierze zdrajców Polski. Poprze Komorowskiego, Schetynę i Tuska z czystego przeświadczenia, że lepsi oni niż PiS. A na koniec jebnie swoją 2 dzieci pod traktor dziadka na wsi w czasie żniw. Bo tylko tam ma jakieś schronienie skoro jej w wawie jako słoikowi nie poszło a o traktorach wie tyle, co o tatuażu artystycznym. I ludzka tragedia i wyrok 15+ Proste historie i jedna nazwa: selekcja naturalna.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
Wszystko jest lepsze niż PIS.
Biorąc pod uwagę, iż na polskiej scenie politycznej liczą się głównie 2 partie rozumiem, że skoro tak piszesz podobał ci się program sprowadzenia do nas ciapaków i cz🤬chów. Podoba Ci się skarżenie przez rudego Polski do europarlamentu i dalej głosowałbyś na tych zdrajców?![]()
podpis użytkownika
Jak masz pecha to masz pecha i kłopotów kupę, złamiesz sobie kiedyś palca podcierając dupę.
Biorąc pod uwagę, iż na polskiej scenie politycznej liczą się głównie 2 partie rozumiem, że skoro tak piszesz podobał ci się program sprowadzenia do nas ciapaków i cz🤬chów. Podoba Ci się skarżenie przez rudego Polski do europarlamentu i dalej głosowałbyś na tych zdrajców?![]()
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
Jak masz pecha to masz pecha i kłopotów kupę, złamiesz sobie kiedyś palca podcierając dupę.Abraxus
Chyba sam w to nie wierzysz, że skończyło by się na kilku tys murzynów. Ta lizidupa Merkelowej sprzedałaby Polskę za bezcen byle by tylko w Unii byli zadowoleni. Co do rządzenia PO odsyłam do filmiku gdzie pewien redaktor zapytał Schetynę czym mogą się pochwalić przez 8 lat rządzenia, co takiego zrobili by w Polsce było lepiej?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
Jak masz pecha to masz pecha i kłopotów kupę, złamiesz sobie kiedyś palca podcierając dupę.I jeśli mówisz, że PiS to chamy i plebejusze to chyba nie widziałeś pana prezydenta "shoguna"
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Abraxus, po pierwszym twoim komentarzu w tym wątku nie wierzyłem w to co czytam, pierwszy raz jako tako sie z Tobą zgadzałem (jednak szybko czar prysł naturalnie).
Ale powiedz mi czy naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy imigrantami z ukrainy a tą plagą niskowykwalfikowanych piaskowych czarodziejów z afryki, która zalewa zachód?
Podpowiedz:
Ukraińcy przyjezdzają do nas ( i nie tylko) PRACOWAĆ, a ci drudzy? Odpowiedz sobie sam.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.