swoja droga bombelka bylo widac z daleka. pusta droga nic go nie zaslania, a kierowca wyglada i reaguje jakby mu bombel nagle zza zakretu wyskoczyl. co wy ludzie robicie w tych samochodach kiedy kierujecie to ja k🤬a nie wiem. potem sa wypadki. reakcja starego dziada za kierownica.
no po c🤬ju widac. 1m wzrostu i zlewa sie z chodnikiem na tle ktorego wybiega.
ni to kot ni to c🤬j wie co a niespodziewal bys sie dzieciaka wp🤬lajacego sie na ulice jak madka po zasilek
kiedy jezdze, patrze na droge chodnik wszystko. uwazam co sie dzieje i mysle co sie moze stac. mozesz mowic ze to dlatego ze mam prawko od paru miechow ale ja nie spowoduje przynajmniej zagrozenia , bo rozprasza mnie komorka albo pasazer...
Pojeździsz trochę i się p🤬lniesz w łeb jak przeczytasz swój komentarz.. Możesz być skupiony jak chcesz, a siegniesz na moment, żeby radio ściszyć i wycierasz pieszym asfalt.. Nie jesteś doskonały, bo pamietasz jeszcze wszystko z kursów.. Pogadamy jak będziesz jeździł z 5 lat, bo posiadanie prawka nie czyni z ciebie Hołowczyca
swoja droga bombelka bylo widac z daleka. pusta droga nic go nie zaslania, a kierowca wyglada i reaguje jakby mu bombel nagle zza zakretu wyskoczyl. co wy ludzie robicie w tych samochodach kiedy kierujecie to ja k🤬a nie wiem. potem sa wypadki. reakcja starego dziada za kierownica.