Moje ulubione zdjęcie, jeśli chodzi o Iluminatów. Co do samego zjawiska każda teoria spiskowania ma w sobie trochę prawdy. Choćby zabójstwo Kennedy'ego który publicznie przeciwciał się korporacją, zginął prezydent a do tej pory c🤬j wie kto strzelał. Jak by takiego Obame zabił zwykły obywatel to by mu się do dupy dorwali w ciągu doby. Jednak nie należy wierzyć we wszystko. Sceptycyzm jest najlepszym podejściem do świata. I każdą informację trzeba sprawdzać samemu w wielu źródłach. To że światem rządzą pieniądze i ci którzy nimi dysponują jest przecież oczywistą oczywistością. Tak było jest i będzie. Jednak nie koniecznie są to szatany i inne c🤬je muje a zwykłe chciwe świnie którzy pomimo że stać ich na wszystko to dalej im mało i ciągle chcą więcej. Swoją droga nawet jak by taki NWO wszedł w życie to prędzej czy później by upadł. Człowiek ma to do siebie że wszystko chce dla siebie. I w ,,elicie" zaczęły by się walki o władze. Bo jak to tak. Jestem k🤬a rosyjskim magnatem zbrojeniowym (załóżmy) mam monopol na broń na cały świat a rządzi mną jakiś k🤬a bankier Rockefeller z usa ??
Swoją droga lubię teorie spiskowe bo w jakiś tam sposób pomagają w samodzielnym myśleniu. I samemu decydować co jest prawdą a co nie.