Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
"graliśmy", "nie graliśmy", "powinniśmy gryźć trawę"... No k🤬a ja tam jej na boisku nie widziałem. Nie rozumiem dlaczego ci reporterzy pytają tych "celebrytów" o tematy na które nic ciekawego nie powiedzą.
Każdy normalny powie, że pokazaliśmy klasę. No k🤬a bywa, karne to jest loteria i czasem się wygrywa, a czasem nie.
A kobiety nie powinny się odzywać jeśli chodzi o sport. No chyba, że się jakaś zna, co jest rzadkością
Ja p🤬le co ona opowiada. Nasłuchała się co nieco od ludzi, gdzieś podsłuchała i to powtarza. Widać że na piłce się nie zna, a jak się na czymś nie zna to po c🤬j p🤬lić jakieś bzdury do kamery? Dlatego że wykreowali ją w telewizji na super kibica i fana futbolu, a kibicować zaczęła jak nagrała jakąś tam piosenkę "futbol, futbol" bo się opłacało?
O to się wyrwała, k🤬a z opinią. Stara, bez talentu i z c🤬jowymi piosenkami zgrywa eksperta od czegoś, na czym się nie zna ni c🤬ja. Tzw. autorytet telewizyjny. Ubecja jej karierę pomagała robić, towarzysze przytulali i do teraz cugiem na tym gównie jedzie.