c🤬jowe i głupie to jest w wersji oryginalnej. Żeby nie było sam tu dawałem materiał o ostatnich wspaniałych obchodach Święta Niepodległości, nie mam nic do patriotyzmu, ba sam kocham ojczyznę. Ale to oznacza, że pracuje, płacę podatki, że dbam o dwójkę swoich dzieci, a nie darcie mordy na jakiś postnazistowskich wiecach.
Mnie to najbardziej bawi ,,Bóg'' w slangu, a później ,,j🤬 żydów''... K🤬a ten naród to naprawdę j🤬y ciemnogród.
Kocham swój kraj, ale nie cierpię tych j🤬ych debili.
Kolejny wybitnie mądry komentarz. I niby czego ma dowodzić to co napisałeś?
c🤬jowe i głupie to jest w wersji oryginalnej. Żeby nie było sam tu dawałem materiał o ostatnich wspaniałych obchodach Święta Niepodległości, nie mam nic do patriotyzmu, ba sam kocham ojczyznę. Ale to oznacza, że pracuje, płacę podatki, że dbam o dwójkę swoich dzieci, a nie darcie mordy na jakiś postnazistowskich wiecach.
W III Rzeszy miałeś nacjonalistów. Chyba wiesz co nawyrabiali.
a widzisz... siebie nie cierpisz. Wiekszosc ogarnietych rozumnych i w miare logicznie myslacych polakow zdaje sobie sprawe ze jestesmy poniewierani przez zydow wysysani bezprawnie z kasy i dobr na jakies j🤬e reparacje i maja nas za nic, za pomoc podczas wojny wyzywaja nas od nazistow i mordercow. Za to kazdy Polak powinien nienawidziec zyda. Obejmujesz ogromna mase ludzi stereotypowo prsez kilku glupkow z nazistowskimi pogladami. Jezeli tego nie widzisz to nie dosc ze jestes debilem, to pewnie wiedze opierasz na naglowkach. Taka prawda, Polak powinien czuc niechec do zyda niemca i rusa. Nie wspomnialem o austryjakach bo to niemcy ani o ukraincach i slowakach bo to sprzedajne k🤬y i kazdy podejmujacy takie rozmowy powinien zdawac sobie z tego sprawe gdyz jest to wiedza elementarna do prowadzenia jakiej kolwiek k🤬a dyskusji.