podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
"Oto i on. Boski prototyp. Mutant, który nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokrecony, by życ i zbyt rzadki, by umrzeć." - Hunter S. ThompsonK🤬a, a kto się tu z niego śmieje? Prędzej Twój umysł zj🤬y przez Sadola we wszystkim widzi szyderę. Pudzian udowadnia, że można być komunikatywnym operując niepełnym Present Simple. I to jest śmieszne, że większość z nas mówi "lepiej", a się wstydzi. Ten film może być motywujący dla niektórych (np. dla mnie - ja sam lepiej nie mówię).I w ogóle Pudziana to k🤬a szanujcie.
hehe - i z pewnoscia nakarmil cie jeszcze piersia jak Keanu z jednej opowiesci![]()
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
"Z szanowania wzajemnego wypływa moc wielka w chwilach trudnych."
Czy ja napisałem, że go znam i się kumplujemy? Napisałem, że go poznałem w knajpie.
Po prostu podszedłem się przywitać i pogratulować bo byłem jego fanem i oglądałem wszystkie zawody strongmanów kiedy jeszcze tam brał udział. Uśmiechnął się i zamieniliśmy góra 3 zdania i tyle.
Więc naucz się czytać ze zrozumieniem...![]()
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."