na wikipedii o tobie napisali, że lubisz analne klimaty...
poza tym nie kumasz, że typ nie jest tym za kogo go uznałeś, ale najważniejsze dla ciebie okazało się "pisior publicznie oznajmił, że chce w dupę"
to znaczy, że anal stawiasz na pierwszym miejscu, zazwyczaj ostatni argument, jak się przegrywa w dyskusji, podaje się taki, na którym się ludzie najbardziej znają
poproszę o linka do tej wikipedii
ty mi o nauce p🤬lisz, a kiedy argumentów brak to z inwektywami wyskakujesz! słabe to jak ci, których oglądasz w tv i jewtubie, i żebyś więcej nie musiał się pocić z olejnymi absurdami, nie oglądam wiadomości, ani jutuberów, w pompce mam poglądy twoje i reszty sadoli, chcesz to branzluj się do typa, który nawet nie wie o twoim istnieniu - twoja sprawa, ja mam wyj🤬e w polityków, jutuberów, felietonistów i dzennikarzyny!
żygnam!
taka drobna rada
Jak masz wyj🤬e na to wszystko, o czym napisałeś, to dlaczego używasz określeń, których okazuję sie nie rozumiesz i publicznie komentujesz rzeczy na których się znasz?
Nie oglądasz i się nie interesujesz, twaja rzecz
Wypowiadanie się w tematach, na których się człowiek nie zna, zawsze może doprowadzić do tego typu wymiany argumentów, jak dzisiejsza.
pozdro