gdzie tu niemoto pisowca widzisz?
cytat z wiki:
Jest powiązany ze środowiskiem Młodzieży Wszechpolskiej i ONR[16], politykami Prawa i Sprawiedliwości[17], koalicji Konfederacja Wolność i Niepodległość[18] oraz organizacją Ordo Iuris za pośrednictwem jej członka Tomasza Chudzińskiego, wspólnika spółki „Niezależne Polskie Media”
Marcin Rola był także częstym gościem programów emitowanych na antenie TVP Info, Polskiego Radia[11] oraz Telewizji Republika[12].
no na platfusa, czy lewaka to nie wygląda
wikipedia to takie miejsce, gdzie się różne rzeczy wypisuje, a ty na bazie jednego zdania, nie znając co ten Rola mówi i kim jest, wysnuwasz wniosek że jest pisowcem....
zdecydowane nadużycie
ten koleś ma skrajne poglądy w wielu tematach i jest w niektórych poglądach po prawej stronie, a w niektórych w kosmosie chyba, ale żeby być "pisowcem" to albo książeczka partyjna, albo twarde powiązania, sympatyzowanie itp
a nie twoje "mi się wydaje, bo kolega tak mówił"
oczywiście, że wikipedię można redagować i wprowadzać zmiany, ale chyba nie chcesz mi powiedzieć, że gość nigdy nie przeczytał artykułu o sobie w wikipedii? gdyby było coś nie tak to naniósłby korektę! co masz na myśli pisząc, że ma poglądy w kosmosie? poza tym występy w republice nie są dla platformersów i innych lewaków. z resztą, znamy już przypadki, w których zagorzal konserwatyści brali udział w pedalskich gangbangach wco drugi świętojebliwy, ale tylko na pokaz, w życiu prywatnym są zgoła inni zejdź na ziemię!
obejrzyj raz republikę i zobaczysz tam członka partii PO, PSL i Lewicy i w zasadzie rozp🤬oli całą twoją argumentację...
i przstań mieszać wątki
to poprostu ktos inny i z innej bajki niż "pisowiec"
poza tym występy w republice nie są dla platformersów i innych lewaków
"poza tym występy w republice nie są dla platformersów i innych lewaków"
aha
jest wielu polityków obecnej koalicji występująch tam regularnie...
tak, że o logice to jeszcze się musisz dużo dowiedzieć i wagon książek przeczytać
w którym miejscu napisałem, że lubię tematy analne i mnie to kręci? czytanie ze zrozumieniem cię przerasta, a w dyskusje się pchasz.