W takim wypadku jest 50:50 bo facet zawsze może odmówić takiej dupodajce. Jednak uwaga, on tego nie robi. R🤬a co popadnie i się ulatnia. A później p🤬li się, że to tylko wina baby.
A co cię obchodzi kto z kim do wyra lata. Jak faceci oglądają się za fajnymi dupkami z Brazylii czy innego Papalandii to jest super, jak laska znajdzie ciemnoskórego to ryk i wyzwiska.
Zajmijcie się k🤬a własnym życiem, zamiast obrabiać dupe każdemu kogo widzicie.
I nie, nic nie mam do kolorowych, tych wartościowych kolorowych.
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o
Jak nie masz, jak generalizujesz?
To tak jakbym powiedział, że wszystkie cebulaki są tylko na zmywaku. A tak naprawdę większość się uczy i są bardzo cenieni w uk czy innych krajach... tylko nie w "zabrudzonej (przez ciebie)" Polsce... Ciekawostka.
P🤬lisz takie głupoty jakby u nas ciapaki siedziały całymi stadami.
Raz na sadolu historie o pannie z ciapakiem i już p🤬lisz jak potłuczony, że każda Polka to p🤬li się z Turkami.
Zauważ, że brak u ciebie jakiegokolwiek szacunku do kobiet.
Faceci też p🤬lą ciapaczki stadami i też rodzą sie ich bachory w Polandi, a mimo to nikt o tym nie p🤬li na sadolu.
@Antalor
Zauważyłem w dyskusjach o tzw. stereotypach każdemu człowiekowi piszącemu o Większości brudasów lub tym że brudasy Zazwyczaj kradną obrońcy wszelakiej w tym niezasłużonej równości odpowiadają argumentem że "nie wszyscy są tacy". No k🤬a bo ja już myślałem że na 100 ciapaków każdy ma koran zamiast mózgu albo na 100 biednych murzynów każdy kradnieMam do obrońców wszelkiej w tym niezasłużonej równości wielką prośbę - nauczcie się dostrzegać w postach oponentów takie słowa jak "zazwyczaj", "większość" itp. To pomoże uniknąć wielu nieporozumień :3 To tak a propos kolegi nad tobą
@ Antalor
Taka zabawa abstrakcyjna dla ciebie:
czemu ktoś, kto lubi się dymać, a to znaczy doznawać przyjemności zmysłowej, ma być gorszy od tego, który lubi biegać, czyli jak wyżej, doznawać przyjemności zmysłowej (również związanej z produkcją przez organizm endorfin i serotoniny). Czy nie widzisz, że interpretacja faktów zależna jest od języka - ściślej - definicji, w których zawarte są konotacje?
Ja nie potrafię zrozumieć, rozpatrując jej zawód, czemu k🤬a ma nie być uznawana za człowieka. Gdzie tkwi więc mój błąd rozumowania według ciebie? Co przeoczyłem?
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o@ Antalor
Taka zabawa abstrakcyjna dla ciebie:
czemu ktoś, kto lubi się dymać, a to znaczy doznawać przyjemności zmysłowej, ma być gorszy od tego, który lubi biegać, czyli jak wyżej, doznawać przyjemności zmysłowej (również związanej z produkcją przez organizm endorfin i serotoniny). Czy nie widzisz, że interpretacja faktów zależna jest od języka - ściślej - definicji, w których zawarte są konotacje?
Ja nie potrafię zrozumieć, rozpatrując jej zawód, czemu k🤬a ma nie być uznawana za człowieka. Gdzie tkwi więc mój błąd rozumowania według ciebie? Co przeoczyłem?
Abstrakcyjna,powiadasz?
Czemu w takim razie zabraniać nekrofilom dymać zwłoki? Przecież "trupowi" wszystko jedno! A pedofilie niech r🤬ają dzieci, ale tylko do lat 3 żeby nie zapamiętały.
Takimi ładnymi słowami operujesz a naprawdę jesteś na tyle głupi by nie rozumieć,że odchodząc od wyznaczonych zasad moralnych można jedynie tworzyć syf? Nic dobrego nie wyniknie jeśli j🤬ie się z kim popadnie stanie się normą, akceptowaną przez społeczeństwo.
Bo potem stopniowo pedofilia,nekrofilia i inne zboczenia również przestaną być czymś pogardzanym i niepożądanym.
Na temat tego czy jakiś normalny facet chciałby się związać z samicą dymaną przez pół miasta, czy ogólnie na temat seksu to już mi się niezbyt chce rozpisywać.
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o
Nekrofilia, pedofilia, zoofilia - zakazane - praktykowane! Pedofilia praktykowana jest nawet przez tych, którzy p🤬lą w niedziele o moralności... w szczególności kobiet.
Myślisz, że kobiecie jest przyjemnie być jedną z xxx kobiet dymanych przez samca alfa?