podpis u偶ytkownika
Lepiej by膰 niezadowolonym cz艂owiekiem ni偶 zadowolon膮 艣winia膮; lepiej by膰 niezadowolonym Sokratesem, ni偶 zadowolonym g艂upcem. A je偶eli g艂upiec i 艣winia s膮 innego zdania, to dlatego, 偶e umiej膮 patrze膰 na spraw臋 ze swojego punktu widzenia.Kazdy kto trzma w domu psa to jakby 偶y艂 w chlewie i nie r贸偶ni si臋 niczym od Abduli mieszkajacych razem z kozami.
Pies gubi sier艣膰, nask贸rek. jego sier艣膰 艣mierdzi, brudnym dupskiem siada na meblach. Z pyska leci mu slina kt贸r膮 oblepia wszystko do oko艂a. O poaso偶ytach, kt贸re przenosi nie wspomn臋.
Chcesz mie膰 chlew w domu, trzymaj psa!
podpis u偶ytkownika
Teraz spr贸buj sobie wyobrazi膰, 偶e Tw贸j stary dyma Ciebie w dup臋. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Bogaty pies jak ma sw贸j dw贸r.
Mo偶e w艂a艣ciciele odziedzicz膮 go w spadku?
podpis u偶ytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochod贸wTo ju偶 jest czepialstwo Panie Wiewi贸rka.
U mnie te偶 si臋 m贸wi "i艣膰 na dw贸r"
Tym si臋 w艂a艣nie r贸偶ni Polska "A" od Polski "B" - gdzie "id膮 na pole" (gdyby jaki艣 c馃がjek z Krakowa poczu艂 si臋 ura偶ony - to trudno, mam to w dupie)
A tak poza tym, to dlaczego zmieni艂e艣 nick?
Kazdy kto trzma w domu psa to jakby 偶y艂 w chlewie i nie r贸偶ni si臋 niczym od Abduli mieszkajacych razem z kozami.
Pies gubi sier艣膰, nask贸rek. jego sier艣膰 艣mierdzi, brudnym dupskiem siada na meblach. Z pyska leci mu slina kt贸r膮 oblepia wszystko do oko艂a. O poaso偶ytach, kt贸re przenosi nie wspomn臋.
podpis u偶ytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Kazdy kto trzma w domu psa to jakby 偶y艂 w chlewie i nie r贸偶ni si臋 niczym od Abduli mieszkajacych razem z kozami.
To ju偶 jest czepialstwo Panie Wiewi贸rka.
U mnie te偶 si臋 m贸wi "i艣膰 na dw贸r"
Tym si臋 w艂a艣nie r贸偶ni Polska "A" od Polski "B" - gdzie "id膮 na pole" (gdyby jaki艣 c馃がjek z Krakowa poczu艂 si臋 ura偶ony - to trudno, mam to w dupie)
A tak poza tym, to dlaczego zmieni艂e艣 nick?
podpis u偶ytkownika
Ka偶dy my艣l膮cy cz艂owiek jest ateist膮.