podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
jakieś p🤬lenie
Wieśniactwo trzeba tępić z pełną mocą a nie marnować siły by starać się je zrozumieć![]()
nie tylko analizujesz zachowanie wiesniaka a do tego jesscze je ulepszasz. podrzucasz rozwiazanie innym wiesniakom. wiesz kim Cie to czyni?![]()
fajnie sie tam wysepleniles w pierwszym poscie, w moim kkerunku jarmarczny popis tanimi inwektywami celem poklasku gawiedzi - niczym obdarty populista, ale szydlo zawsze wyjdzie z worka
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerPodjechać i kupić już potrafił. Wyp🤬olić do kosza ciężko. Kawał chama, prostaka i bydlaka. Kultura osobista na poziomie XV wiecznego kmiota, który wszystkie nieczystości wyp🤬alał na ulicę. Święty nie jestem. Zdarza mi się wywalić paragon, papier po gumie do żucia na chodnik, czy w trawę. Ale takie śmieci zawsze lądują z mojej strony w koszu. Idiota do potęgi n-tej. Jeszcze starałbym się go zrozumieć, jakby jechał 100km/h, a najbliższy samochód za nim i przed nim byłby 300-500m. A ten palant wyp🤬ala śmieci stojąc w korku... Szkoda, że szerszy Pan ręcznie nie wytłumaczył obwiesiowi, do czego służy kosz na śmieci... Mam nadzieję, że nagranie trafiło na policję, a leniwy Janusz dostanie mandat za zaśmiecanie lasu. Naprawdę tak ciężko było wjechać do miasta i wywalić te śmieci do kosza?
Dla j🤬ej flei, brudasa z dostawczaka trójkącik z dwiema babami z c🤬jami, albo z dwoma facetami z p🤬dą.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Sam też jesteś brudas. Zaczynasz od małych śmieci w mieście(papierki i paragony), bo ludzie patrzą, a na duże widać, że też masz plan.
![]()
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerPodjechać i kupić już potrafił. Wyp🤬olić do kosza ciężko. Kawał chama, prostaka i bydlaka. Kultura osobista na poziomie XV wiecznego kmiota, który wszystkie nieczystości wyp🤬alał na ulicę. Święty nie jestem. Zdarza mi się wywalić paragon, papier po gumie do żucia na chodnik, czy w trawę. Ale takie śmieci zawsze lądują z mojej strony w koszu. Idiota do potęgi n-tej. Jeszcze starałbym się go zrozumieć, jakby jechał 100km/h, a najbliższy samochód za nim i przed nim byłby 300-500m. A ten palant wyp🤬ala śmieci stojąc w korku... Szkoda, że szerszy Pan ręcznie nie wytłumaczył obwiesiowi, do czego służy kosz na śmieci... Mam nadzieję, że nagranie trafiło na policję, a leniwy Janusz dostanie mandat za zaśmiecanie lasu. Naprawdę tak ciężko było wjechać do miasta i wywalić te śmieci do kosza?
Dla Pana przypakowanego krata dobrego browara:
Obrazek
Dla j🤬ej flei, brudasa z dostawczaka trójkącik z dwiema babami z c🤬jami, albo z dwoma facetami z p🤬dą.
Jeszcze starałbym się go zrozumieć, jakby jechał 100km/h, a najbliższy samochód za nim i przed nim byłby 300-500m.
podpis użytkownika