"Rowerzysta odjechał o własnych siłach. Przetoczył się po dachu i to go uratowało. Sprawa zakończyła się mandatem dla kierowcy 10 punktów i 1500zl."
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.Ja pie**ole kaczora i ten jego poj***ny przepis. Auto ma się zatrzymać bo pedał na rowerze nie musi.
To wygląda dosłownie jak wj***nie się z podporządkowanej prosto pod auto. Nikt kto nie zacznie hamować dużo wcześniej nie uniknie zderzenia. ch*j im w dupę z tymi przepisami.
Nie przytoczył takiego przepisu, z tego co podał Henboh nie wynika pierwszeństwo przejazdu dla rowerzysty
Rozróżniasz zbliżanie się do przejazdu, a bycie na nim? ... ble ble ble p🤬lenie
Ze względów bezpieczeństwa samochody zawsze powinny mieć pierwszeństwo na przejeździe rowerowym, bo wtedy jest mniejsza szansa na wypadek
Ja p🤬le kaczora i ten jego poj🤬y przepis. Auto ma się zatrzymać bo pedał na rowerze nie musi.
To wygląda dosłownie jak wj🤬ie się z podporządkowanej prosto pod auto. Nikt kto nie zacznie hamować dużo wcześniej nie uniknie zderzenia. C🤬j im w dupę z tymi przepisami.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.erzysta oraz pieszy to bóg na drodze a wy macie sie zatrzymać, ładnie ukłonić i poprosić czy można juz przejechać;D
Ten przepis jest genialny. A każdy który myśli inaczej niech lepiej zmieni podejście albo odda prawko. Dla was kierowców będzie tylko gorzej, bo mordujecie ludzi łamiąc przepisy. Juz kiedys pisałem, że jak nie chce
podpis użytkownika
Piłasybirwystarczy, żeby zwolnił i sie rozejrzał. Widzisz pasy - zwalniasz, proste. To ty jesteś w pojeździe, w którym nie stanie ci się krzywda i to ty powinieneś uważać na takie sytuacje.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówRozróżniasz zbliżanie się do przejazdu, a bycie na nim? Kierowca p🤬da jeśli przyjął mandat i winę na klatę. Szkoda tylko, że jefanego szmaciarza na rowerze nie zaj🤬. Bo będzie się rozmnażał. Sam jeżdżę na rowerze i samochodem, i takiego numeru bym nie odj🤬 jak ten kretyn. Pomijam kwestię potencjalnych obrażeń jednego i drugiego.
Ja p🤬le kaczora i ten jego poj🤬y przepis. Auto ma się zatrzymać bo pedał na rowerze nie musi.
To wygląda dosłownie jak wj🤬ie się z podporządkowanej prosto pod auto. Nikt kto nie zacznie hamować dużo wcześniej nie uniknie zderzenia. C🤬j im w dupę z tymi przepisami.