Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Niezłe, niezłe. Dostałoby piwo, gdyby nie błąd w "wolał". Jeśli nie został zrobiony celowo, żeby przykuć uwagę, co by mnie wk🤬iło, to musiał tego mema zrobić jakiś p🤬lony leniwiec, któremu nie chciało się już tego poprawiać, co też mnie wk🤬ia. Ergo, piwa ni ma.
Ciekawe że tekst z błędem, nasz mózg na szybko potrafi przeczytać jako poprawny.
Czytałem kiedyś gdzieś, że nasz mózg zwraca uwagę na pierwszą i ostatnią literę. Te w środku nie muszą być dobrze poukładane, byleby to były litery wchodzące w skład tego wyrazu, a nie jakieś inne. Z tego co widzę tutaj to nawet nie musza być wszystkie, byle by wyraz na pierwszy rzut oka wyglądał podobnie. Ciekawe.
Bo dojrzali ludzie czytają już całe słowa a nie pojedyncze literki składają tak jak dzieci.
Nie zmienia to faktu że razi jak c🤬j.
Zawsze się zastanawiam jak ludzie mogą robić błędy w memach, to jest jedno zdanie góra 2. Problem przeczytać co się napisało przed uploadem?