Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Wsadziłbym mu tego srajfona w jego pyskaty ryj. Gdy mój młody pysknął coś swojej matce, to obiecałem mu, że gdy zrobi powtórkę, wp🤬lę mu nie pasem, ale obiję jak w ulicznej bójce.
Wsadziłbym mu tego srajfona w jego pyskaty ryj. Gdy mój młody pysknął coś swojej matce, to obiecałem mu, że gdy zrobi powtórkę, wp🤬lę mu nie pasem, ale obiję jak w ulicznej bójce.
dobra a teraz skończ fantazjować, wiem że LOL pobudza wyobraźnie bez przesady. Odrób zadanie domowe i do łożka jak mam kazała.
wk🤬ia mnie jak w każdym (prawie) temacie ktoś wyskakuje z lewactwe we wszystkich odmianach
ciekawe co będą wypisywać jak prawica będzie u władzy ?
pewnie wtedy też będą po nich jechać bo to takie farbowane lisy są