Wysłany:
2016-11-30, 8:14
, ID:
4768286
2
Zgłoś
W wielu kwestiach moge sie mylic, ale tej jednej jestem stu procentowo pewny.
Powinien byc ustawowy obowiazek nap🤬lania wszystkich tych j🤬ych kurew, ktore znecaja sie nad slabsazymi, bez znaczenia czy pastwia sie nad malym pieskiem, krowa, dzieckiem, czy starcem. Nie ma chyba rzeczy, ktora by mnie bardziej wk🤬ila.
Nie piszcie "c🤬ja bys zrobil", bo juz robilem i zdradze Wam tajemnice. Wszystkie te znecajace sie smiecie, tak jak i te wszystkie cieszace sie w komentarzach z katowanego psa c🤬le to w 99% takie p🤬dy, ze wystarczy blizej podejsc i juz sp🤬alaja obsrani.
Z drugiej strony zadna to tajemnica, znecaja sie w koncu tylko nad tymi, ktorzy nie moga im oddac. 99,9% z nich to zyciowe ofermy i ofiary losu, gnojeni przez kolegow w szkole, przez rodzine, nie szanowani przez nikogo w taki zj🤬y sposob odreagowuja i podnosza w swoim mniemaniu wartosc swojej c🤬ja wartej osoby.
Maja troche z internetowych zapryszczonych 40 kilogramowych napinaczy, ktorych ladnie podsumowuje znany wiekszosci tekst "Kozak w necie, p🤬da w swiecie. Podobny schemat, przez neta nikt nie uderzy ; )