Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nie p🤬l, na cierpiącego człowieka mogę patrzeć z uśmiechem bo większej k🤬y na tym świecie nie ma a nawet sobie co bardziej poj🤬i musieli szatana wymyślić by cokolwiek gorszego było, przynajmniej teoretycznie. Pokaż mi jakąkolwiek istotę we wszechświecie które choćby w 1% dorównała człowiekowi głupotą, bestialstwem i okrucieństwem. W porównaniu do przeciętnego psa człowiek to tylko kawał sp🤬olonej biomasy.
p.s. C🤬j wam w dupę.
@no_name_1234
To powyżej to nie do Ciebie, wskoczyłeś kiedy pisałem.
To taka gra wstępna?
Spoko, sam mam trzy psiaki i to całkiem legalną hodowlę.
I tylko i wyłącznie sam je wyprowadzam, nie dlatego że to dzieci chciały, ale to ja chciałem.
Inaczej byłbym już w pierwszej fazie otyłości "Nie widzisz jak leży".
W porze propagandowych wiadomości 5-6 km i jest spoko.
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
mój pies też tak kwiczy a nigdy mu nikt nic nie zrobił po prostu jest poj🤬y
Bardzo proszę o filmik z kartką z twoim nickiem i tym twoim debilnym psem ktory tak wyje, jeśli nie to wsadź se w dupe ten komentarz a każdy kto dał piwo temu idiocie łyka info jak stare dziady co to wierzą tvn'owi
pies do uspienia. jak juz tak reaguje na zwykle glaskanie to wole nie wiedziec co on przezyl. we lbie naj🤬e to 100%. a potem oddadza do adopcji cos odjebie dziecko zagryzie i "ale on nigdy taki nie byl"...