Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Stężenie cz🤬chów na metr kwadratowy przekroczone 100 krotnie.
Wracając pociągiem z podparyskiego Disneylandu zauważyłem że w wagonie, oprócz mnie i mojego syna, są jeszcze dwie białe osoby. A wagon był solidnie nabity.
Inna sprawa że nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło.
Wracając pociągiem z podparyskiego Disneylandu zauważyłem że w wagonie, oprócz mnie i mojego syna, są jeszcze dwie białe osoby. A wagon był solidnie nabity.
Inna sprawa że nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło.
Na tym polega aglomeracja Paryża, 70% mieszkańców byłych koloni i Ukraińcy jeżdżą sobie, bo mają bilety na wszystkie zony za free od rządu. Zap🤬lają od jednego do drugiego punktu pomocy gdzie rozdają "dary", jak u nas za komuny. Poza tym zabrali im hulajnogi to nie mają się czym rozp🤬alać po mieście. Od czasów ostatnich zamachów masz poza tym w c🤬j tajniaków wszędzie, więc w miejscach typu pociąg zbytnio nie naodp🤬lają. Jedź na aulnay sous bois albo aubervilliers, tam jest kolebka "nowej" europejskiej cywilizacji.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Dziękuję, ale nie wybieram się 😀
Od wielu lat wakacje spędzamy w samochodzie podróżując po różnych krajach. W zachodniej Europie właściwie tylko po prowincji. Tam jest ładnie i jeszcze spokojnie. W dużych miastach bywamy wyjątkowo.