a co do skody, pewnie że to tańszy vw, ale ta skodzina w dobrej wersji to jakieś 80-90tys zł najbardziej smieją się ci co mają swoje premiumy
Na wstępie pragnę zaznaczyć że mam wyj🤬e kto czym jeździ. Na dodatek jeżdżę starą A4 B6 2004r.![]()
Co do Skody. To po prostu zawsze będzie skoda. W środku tandeta. Z zewnątrz zerżnięty passat. Jest droga jak sk🤬ysyn. Znajomy pracował w Skoda Czechy na montażu i mówi mi że jakościowo nie ma co porównywać do Audi czy VW. To jest tylko grupa VW i wiele tych samych części.
Dla mnie auta marki Skoda nie mają po prostu dodatnich cech. Jak ktoś chce to pewnie niech kupuje. Każdy towar ma swojego klienta. I nie mam zamiaru się z tego śmiać. Ja jeżdżę 12 latkiem bo nie stać mnie na coś lepszego. Wszak życie nie składa się tylko z kupna nowego samochodu żeby sąsiadowi gały z orbit wyj🤬o.
Natomiast gdybym miał ~100tys na auto to nie kupiłbym Skody bo za te pieniądze mogę mieć towar jakościowo lepszy i może nawet ładniejszy.
Pozdrawiam
Octavia - i wszystko jasne. Taki passat dla ubogich. Takie e36 dla tych co nie doj🤬i bica na siłowni i nie maja dresu z 4 paskami abibasa.