Zdajesz sobie sprawę, że namawianie do nienawiści wobec jakiejkolwiek grupy ludzi, stwarzania niebezpiecznych sytuacji mających na celu spowodowanie czyjegoś kalectwa czy śmierci na drodze i wygłaszanie tez, że trzeba tak robić jest na pewno przestępstwem w naszym kraju? Ogarnij się czubie, bo jak dorośniesz już nie będzie litości dla szczyla tylko z buta wjedzie ci w życie odpowiedzialność za słowa, które z siebie wysrasz.
Jak bedziesz jechał zgodnie z przepisami a raczej normalnie to krzywda ci sie nie stanie. A jak sie prosisz zap🤬lajac 200h na godzinę to twój problem. Rok temu skosili takich pod Zamościem, ledwo wyjechal z parkingu a juz grzał 200 kilosów, ciężarówka skrecała i dwa trupy. Nikomu nie było żal bo wiedzieli że mogli trafić na osobówkę, młode chłopaki, ale nikogo juz nie zabija 40 ton zrobiło swoje.
A to co opisuje to normalne zachowanie na drodze, nie zachowałeś odstępu i wp🤬liłes się w dziure? Czyja wina? Nie widziałes migacza, lub zareagowałeś zbyt późno tez twoja wina, wiec nie p🤬l mi o odpowiedzialności bo za was półmózgi nie jestem odpowiedzialny, jedz nawet te 150 na drodze byle z głowa, nie wyprzedzaj na pałę i tyle. Inaczej zgodnie z przepisami trzeba was kasować i kłaśc do rowu.
Zdajesz sobie sprawę, że namawianie do nienawiści wobec jakiejkolwiek grupy ludzi, stwarzania niebezpiecznych sytuacji mających na celu spowodowanie czyjegoś kalectwa czy śmierci na drodze i wygłaszanie tez, że trzeba tak robić jest na pewno przestępstwem w naszym kraju? Ogarnij się czubie, bo jak dorośniesz już nie będzie litości dla szczyla tylko z buta wjedzie ci w życie odpowiedzialność za słowa, które z siebie wysrasz.
Wiesz kto nawołuje do nienawiści względem motop🤬d? Ja ci powiem, one same to robią! Gdy z wybebeszonym tłumikiem przelatują przez teren zabudowany tak ze go słychać na 10 km w weekendowe popołudnie gdy ludzie siedzą w ogródkach, na działkach czy w parkach albo w środku nocy gdy ludzie śpią, albo rozganiają ludzi ze szlaków w lesie. Już wystarczyło, że tydzień temu był ciepły weekend i te karaluchy wypęzły z nor!
Takiej nienawiści jakiej ci debile sami na siebie ściągają swoim egoizmem i kompletnym brakiem poszanowania PODSTAWOWYCH zasad pożycia społecznego to NIKT nie jest w stanie zrobić najczarniejszym PRem. Sami sobie jesteście w 100% winni! Potem nie dziwią mnie ani trochę takie historie jak rozlany olej na zakręcie czy rozwieszona stalowa linka w lesie. Ani trochę! Całkowicie rozumiem ludzi, którzy to robią, bo z wami się po prostu nie da jak z człowiekiem. Normalny człowiek by zrozumiał że pozap🤬lać to sobie może po torze albo autostradzie, a nie tam gdzie ludzie mieszkają i to jeszcze z wybebeszonymi tłumikami.