Moja córka (16 lat) nie była na tym marszu i generalnie ma na politykę wywalone, ale... zna ryzyko jakie się wiąże z zajściem w ciążę w tym porypanym katolandzie i mam zapowiedziane, że w tym kraju dziecka ni c🤬ja rodzić nie będzie nigdy... Są plusy (śpię spokojnie po nocach) i minusy - za jakieś 15 lat może chciałbym mieć wnuki (i to niekoniecznie z norweskim obywatelstwem widziane raz na 2 lata).
Tak teraz myśli większość kobiet w Polsce. Mamy już nie niż a przepaść demograficzną a rząd robi co może żeby zniechęcać młodych do posiadania dzieci. Brawo k🤬a wy...
Po prostu kobiety nie chcą umierać na sepsę z martwym płodem w brzuchu. Co ma do tego wychowanie?
Współczuję takiego upośledzenia ale w sumie to wychowanie i poglądy typowe dla wyborców piss.
Przypominam, że rząd furdojczlanda był, jest i będzie (bo nie ma wyjścia, a temat wrócił i będą go chcieli tym razem przepchać za wszelką cenę) za przymusową relokacją najgorszego sortu inżynierów i lekarzów. Ścierwo, z którym już kompletnie nie ma co zrobić, samych nierobów i kryminalistów, którzy się nawet do wciskania jednego guzika przy taśmie nie nadają...
część społeczeństwa to debile. Platforma n ie wpuściła ciapaków do Polski
podpis użytkownika
Q L I M A XWłaśnie to potwierdziłeś. A kto k🤬a niby podpisał kwity relokacyjne, wyłamując się jako jedyny, z całej Grupy Wyszehradzkiej? Rząd PO-PSL, a konkretnie pani (TFU!) Kopacz przyjacielu. Dopiero Szydło to później odkręciła...
Dla ścisłości: Jedni są warci drugich, ale k🤬a bądźmy obiektywni...