podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Moja córka (16 lat) nie była na tym marszu i generalnie ma na politykę wywalone, ale...
Raczysz pan pieprzyć. Co takiego robi ten rząd gorszego od poprzednich? Zabrania aborcji? Jak kobieta chce dzieci to nie boi się o aborcję. Po prostu w dupach się poprzewracało od dobrobytu i psucia społeczeństwa przez lewactwo. Polacy lewacy chcą być bardziej multikulti od tych zachodnich lewaków i tyle. Lenistwo, egoizm, egocentryzm i nadopiekuńczość rodziców - to psuje młodych a nie ten czy tamten rząd. Mi się należy, tylko ja się liczę, nikt mi nie będzie mówił itd. Współczuję córki ale w sumie to twoje wychowanie wyszło na wierzch.
Moja 16-letnia córka planuje rodzinę (choć jeszcze nie ma z kim), 19-letni syn wraz z sympatią marzą o przynajmniej czwórce dzieci, ale dopiero jak ogarną ścieżki zawodowe.
Jak dbasz tak masz.
Oho beneficjenci 500+ Ciekawe czy będziesz taki zadowolony jak dziecko twojej córki będzie umierające w brzuchu a lekarze w strachu przed sądem będą sie bali zrobić aborcji i umrze i dziecko i matka.
Wtedy też ci powiem jak dbasz tak masz
Nadal mądrzejsza niż wyborcy pisu
Raczysz pan pieprzyć. Co takiego robi ten rząd gorszego od poprzednich? Zabrania aborcji? Jak kobieta chce dzieci to nie boi się o aborcję. Po prostu w dupach się poprzewracało od dobrobytu i psucia społeczeństwa przez lewactwo. Polacy lewacy chcą być bardziej multikulti od tych zachodnich lewaków i tyle. Lenistwo, egoizm, egocentryzm i nadopiekuńczość rodziców - to psuje młodych a nie ten czy tamten rząd. Mi się należy, tylko ja się liczę, nikt mi nie będzie mówił itd. Współczuję córki ale w sumie to twoje wychowanie wyszło na wierzch.
ale się uczepiliście tej aborcji lewaki, ja p🤬le.
Ja osobiście jestem za utrzymaniem zakazu aborcji, a jeśli chcecie zabijać niewinne dzieci to zwykłe morderstwa też powinny być zatem legalne.
Czyli jak jakiś ciapaty zgw🤬ci Ci matke, siostre córke to bedziesz zadowolony że urodzi jego dziecko ?
podpis użytkownika
Q L I M A X