Wysłany:
2014-09-24, 18:08
, ID:
3504614
8
Zgłoś
A o to jak po "męsku" za prawie darmo wypromować jakieś słabe piwo z niższej półki. Po c🤬j bawić się w kampanie reklamowe, albo starać się by piwo w końcu smakowało jak piwo, skoro można niczym jkm, lub mmk zrobić biznes na niczego nieświadomych gówniarzach, robiąc z siebie skandaliste i "obrońcę wartości c🤬j wie jakich".
Jeszcze miesiąc temu, prawie nikt nie słyszał o tej marce, smakowo bliżej temu było do tyskiego niż do prawdziwego piwa, a dziś spójrzcie jak gówniarze chętnie wydają swe pieniążki wyżebrane u rodziców na ten trunek. Może dużo tej kasy nie będzie, ale i tak będzie lepszy interes niż wcześniej.
edit:
@Maderfakermen
Ciekawe czy gdyby właściciel browaru nie zdobył twego serca swoją demagogią to też byś go tak bronił. O ile co do smaku można mieć inne zdanie (każdy ma swój gust), to jeśli chodzi o popularność chyba nie powiesz że było to jakieś znane bądź lubiane piwo. Był to tylko kolejny regionalny browar, ze swoim z lekka c🤬jowym piwem, które promuje się nie na jakość albo smak, ale na "regionalny produkt z tradycjami". Od c🤬ja dziś takich marek, z czego większość dlatego jest regionalne bo jest zbyt c🤬jowe by zdobyć chociaż kawałek rynku.
Właściciel ciechana bardzo dobrze o tym wie, dlatego na wzór postaci typu max golonka, jkm, lub paligłup (z tym ma najwięcej wspólnego) postanowił zdobyć chociaż odrobinę więcej fanów i wybić się z tego bagna nijakich regionalnych browarów przez kontrowersje.
Jest to tylko kolejny typ robiący interes na waszej naiwności. Mnie osobiście p🤬li co gość powiedział, bardziej mnie rozp🤬ala jak wy wszystko łykacie bez zastanowienia. Pewnie gdyby to było w modzie, to gonił by z tęczową flagą.