Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
A sosnowiec to jakies inne miasto od innych czy co bo nie rozumiem twojego slabego zartu. Piwa za c🤬j nie ma co najwyzej moge ci wylac reszte :/
"kto by chcial dziecko z sosnowca " No niech mnie c🤬j strzeli !!
ZALOSNE I WYMYSLONE NA POCZEKANIU JAK SIE LADOWALA STRONA SADISTIC
Zdenerwowalem sie bo mieszkam w dabrowie gorniczej obok sosnowca ale to nie w tym rzecz chocby napisal kto by chcial dziecko z krakowa to i tak co w tym krakowie jest ? Nie kumam i powtarzam Zalosne !
Zdenerwowalem sie bo mieszkam w dabrowie gorniczej obok sosnowca ale to nie w tym rzecz chocby napisal kto by chcial dziecko z krakowa to i tak co w tym krakowie jest ? Nie kumam i powtarzam Zalosne !
Jaki gorol ? chyba mylicie pojecia bo ja nie mieszkam na zaj🤬ym slasku tylko na zaglebiu wiec k🤬a hanysem czy tam gorolem nie jestem mowie normalnie w polskim jezyku jak w warszawie czy w krakowie. Nie mowimy tutaj kaj tylko gdzie itd/. Wiec naprawde widac ze jestem "gorolem " ?
Podobno jeszcze w latach 80-tych jak przyjeżdżaliście to trzymaliście kury w wannach i śmieci spłukiwaliście w toalecie.
Wihim skad ta pewnosc ? przyjezdzalismy z wanna na plecach i toaleta w reku ze takie informacje ? czy to wy przyjezdzaliscie do nas i obcinaliscie jak komornik szafe co by tu jebnac pod pazuche ?
Bo powszechnym na śląsku jest zbijanie się z tych z zagłębia a szczególnie z Sosnowca, gdyż mieszka tam pełno "goroli" czyli ciemna masa z warszawy i podobnych terenów z poza śląska. W ogóle wyjeżdżasz czasami po za terytorium "zagłębia" bo jestem zdziwiony, że o tym nie wiedziałeś?
A co ty mi p🤬lisz . Urodzilem sie w dabrowie tutaj mieszkam tych co znam tak samo pochodza z dabrowy a gdyby ktos pochodzil z tych katowic chorzowa to napewno by swobodnie nie latal przez osiedle ;]