Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
k🤬a chyba jestem skrzywiony ale ta cała sprawa mi się kojarzy tylko z jedną rzeczą - chyc o podłogę dziecko k🤬a bęc, kto ma dziecko niech da dziecko tej pani a zaoszczędzi na aborcji
Poza tym możecie sobie mówić o Zagłębiu co chcecie. Ale niech mi który powie że na śląsku jest ładniej czy bezpieczniej.
Śląsk jest fajny i mają świetne powietrze, tylko trzeba je dobrze pogryźć, i w cyganów kamieniami można porzucać, a tam u was to już nic nie ma dziura, jak sama nazwa wskazuje ...
Kiedyś nie wiedziałem o co chodzi z tymi kawałami o sosnowiedczokach, potem dwoje takich typowych byłem zmuszony przez jakiś czas obserwować w pracy i już wiem, że to mendy i szkoci wyrzuceni ze szkocji za skąpstwo i pazerność. Jeżeli reszta zagłębiaków ma się tak jak ci dwaj, to musi być to niesamowicie smutne miejsce pełne gnojstwa i złodziejstwa.
Mysle, ze to cale bajdurzenie o podziale na slzachetnych slazakow i zacofanych goroli, jest sprawa naszych ojcow. Nie nasza. Na obecvna chwile, Zaglebie, Slask i cala Polska sa blizej centralnej afrykli dwa wieki temu, niz Europy.
podpis użytkownika
Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.