Według mnie ten cały Madox mógłby sobie wyglądać nawet jak Beata Kozidrak, gdyby miał naprawdę talent - w końcu Marilyn Manson też wygląda jak debil z toną tynku na ryju, a słucha się go z przyjemnością.
A Madox nie dość, że skrzeczy, to jeszcze melodia ciągle od niego sp🤬ala i biedny zostaje sam ze swoim brakiem głosu, który mógłby powalić na kolana publikę. I wkurza mnie, że Kuba Wojewódzki nazywa go wielkim artystą - moim zdaniem określenie mocno na wyrost, biorąc pod uwagę fakt, jak bardzo Madox zj🤬 ostatnią piosenkę. Mam przykre wrażenie, że szanowne jury powiedziało o nim, jak o wielkim artyście światowego formatu tylko dlatego, by nie wyjść na zaściankowych buraków, dyskryminujących Madoxa za wygląd.
Scarab_Bonku:
jeśli chodzi o Marilyna Mansona, to nie znam go osobiście więc trudno mi oceniać jego wspaniałość albo niewspaniałość, niemniej przekaz jego utworów i sam sposób śpiewania do mnie trafia - nie mogę natomiast powiedzieć tego o jego sposobie malowania się; wybacz, ale naprawdę mógłby nie robić z siebie mima/klauna tym tynkiem i goleniem sobie brwi.
A jesli chodzi o Madoxa, to w ostatnim swoim występie w "Mam talent" zwyczajnie fałszował i nie zmieni tego (w sensie nie poprawi, ani nie pogorszy) jego dziwny wygląd - to próbowałam przekazać w swoim poprzednim poście. Według mnie jako piosenkarz/artysta po prostu zawiódł, bo nie umiał czysto zaśpiewać, a sam głos też miał takie skrzeczące coś w sobie, co utrudniało odbiór. Naprawdę, jakby dobrze śpiewał, to wybaczyłabym mu nawet trzecie oko i zieloną cerę w fioletowe ciapy![]()
o ja jebie, ale ktoś wywróżył na początku ze to zbierze w p🤬du postów
no to ja tez cos napisze, a co
![]()
anoreksja- a c🤬j, chybaście anoreksji nie widzieli :/
ciota- w 100% k🤬a
dla mnie to takie coś mogłoby zostać na mydło przerobione-wiekszy z tego pozytek, a moze i na harda by to trafiło. Sorry, ale do mnie absolutnie nie dociera moda : jestem facetem, jestem nikim, nie mam na siebie pomysłu to zrobie szum i sie pomaluje/ubiore/zrobie na laske. k🤬a mać mało takich już mamy?! jak ktoś pisał- luntek, rutowicz, gracjan i te inne c🤬jstwa... Ja rozumiem orginalność, ale no k🤬a :| to nie jest pomysł na siebie. to robienie z siebie kolejnej polskiej "gwiazdy"- czyli zera ktore z ogromu szumu i "kontrowersji" polegającej na upokorzeniu samego siebie staje sie sławnym z tego ze jest sławny. zal mi takich oj zal. Ciekawe co powie o sobie za pare nascie lat
campire, przeciez masz w swoim podpisie napisane: "Sadysta, to człowiek który lubi gdy inny czuje ból." wiec raczej powinno Cię ucieszyć to,że:
a) nas boli jego styl,zachowanie i to co on robi wokół siebie
b) go też zaboli to jak ktoś mu wp🤬li jeszcze parę razy ;D (już pare razy dostał, wspominał coś tam na swoim blogu haha)
więc dlatego dla Ciebie to powinna być sama przyjemność jeśli uważasz się za sadystke ;P
Proszę odp🤬lić się zarówno od Modox'a (znajomy), jak i Marilyn'a Manson'a (wspaniały człowiek). Dziękuję za uwagę.
Tak się składa,że się zgadzam z tymi ludźmi którzy napisali o Luntku bo on jest żałosny.Jeśli zaś chodzi o Maddoxa to też za bardzo za nim nie przepadam,facet to ma być facet a nie "babochłop"
PS.Jestem tolerancyjna ale moja tolerancja ma swoje granice.
mysle, ze stawianie tego Madoxa w rzedzie z gracjanem, luntkiem czy inna jola rutowicz jest przesada.
Madox jakis talent ma, bez powodu do finalu Mam Talent by sie nie dostal.
ciekaw jestem czym ty sie k🤬a mozesz pochwalic, ty szary czlowieku w dzinsach z bazaru, obgryzajacy paznokcie w swoich p🤬lonych, zaciagnietych na kredyt czterech scianach, ktoremu krew w zylach sie scina, bo ktos cos potrafi i chce pojsc z tym dalej, wyzej i przed siebie.
jestes przykladem typowego, zakompleksionego, zazdrosnego polaka, o ktorym sie trabi i z ktorego smieja sie za granica.
p🤬le twoj waski, smutny, monochromatyczny swiat.
campire, przeciez masz w swoim podpisie napisane: "Sadysta, to człowiek który lubi gdy inny czuje ból." wiec raczej powinno Cię ucieszyć to,że:
a) nas boli jego styl,zachowanie i to co on robi wokół siebie
b) go też zaboli to jak ktoś mu wp🤬li jeszcze parę razy ;D (już pare razy dostał, wspominał coś tam na swoim blogu haha)
więc dlatego dla Ciebie to powinna być sama przyjemność jeśli uważasz się za sadystke ;P
o masz racje, Luntek widze tez ma talent skoro jest taki sławny. Rutowicz tez pewnie wybitnie uzdolniona.
Jebie mnie kto jaką ma sławe- zyje jak chce i nei zazdroszcze nikomu tego, ze robi z siebie sprzedajną k🤬e. Oh przepraszam, zapomnialam o mojej tolerancji. Tolerujmy zatem pedofili, oni przeciez tylko kochają dzieci, tolerujmy morderców- przeciez oni na pewno nie chcieli, tolerujmy gw🤬cicieli- im sie tylko j🤬 chciało. Nie k🤬a, ni ebede tolerowała tego ze w tym chorym kraju, w ktorym ludzie zapatrzeni są w zycie serialowych bohaterów toleruje sie skonczonych idiotów!! Czy słyszales zeby Gajos sie tak zachowywał?!
ja p🤬le czasem załuje ze hitler w naszych czasach nie zyje :/
moze jako "osoba" ma normalny charakter- tymbardziej nie rozumiem jak mozna robic z siebie "coś" na sprzedarz. Daje dupy- niech uwaza kto go bedzie j🤬 :/
i z całym moim polaczkowym szacunkiem-![]()
swoją drogą obrońcy uciśnionych założcie kółko wzajemnej adoracji, w końcu to odpowiednie forum na to.