Mi też nie wygląda na anorektyka . Dla mnie ten chłopak ma problemy, zrozumiałabym jego styl gdyby czuł się kobietą jak to wielu "odmieńców' <ubierających sie podobnie i stylizujących na kobietę > twierdzi. Madox natomiast jest mężczyzną więc na boga dlaczego robi z siebie lolitę, oglądając wczoraj program myślałam że to dziewczyna - czy ten dzieciak nie ma oczu... nie mówcie mi że to jest normalne ... on nie jest zniewieściały tylko ewidentnie robi z siebie babę.
myślenie niektórych, że ktoś jest trochę inny to trzeba temu komuś wp🤬lić mnie przeraża... C🤬j cie obchodzi co kto ze sobą robi i jak wygląda.. Ja p🤬le...
o ja jebie, ale ktoś wywróżył na początku ze to zbierze w p🤬du postów
no to ja tez cos napisze, a co
![]()
anoreksja- a c🤬j, chybaście anoreksji nie widzieli :/
ciota- w 100% k🤬a
dla mnie to takie coś mogłoby zostać na mydło przerobione-wiekszy z tego pozytek, a moze i na harda by to trafiło. Sorry, ale do mnie absolutnie nie dociera moda : jestem facetem, jestem nikim, nie mam na siebie pomysłu to zrobie szum i sie pomaluje/ubiore/zrobie na laske. k🤬a mać mało takich już mamy?! jak ktoś pisał- luntek, rutowicz, gracjan i te inne c🤬jstwa... Ja rozumiem orginalność, ale no k🤬a :| to nie jest pomysł na siebie. to robienie z siebie kolejnej polskiej "gwiazdy"- czyli zera ktore z ogromu szumu i "kontrowersji" polegającej na upokorzeniu samego siebie staje sie sławnym z tego ze jest sławny. zal mi takich oj zal. Ciekawe co powie o sobie za pare nascie lat
idę po popcorn
![]()
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?