jak dla mnie to on wygląda jak przeciętna dwudziestoletnia lesbijka
bardziej interesujące jest to kto mu wmówił że ma talent i dlaczego przechodzi dalej? przecież jak tego posłuchać to żenada
facet . choruje na anoreksje , jeszcze cie cos interesuje ? poza zawartoscia majtek ? ma glos jak baba wyglada jak baba . ot caly problem
jak ktos sie wyroznia od reszty szarego gowna to jest odrzutkiem spoleczenstwa dla wiekszosci .
zazdrosc ?czy brak pomyslu na siebie ?
jak ktos sie wyroznia od reszty szarego gowna to jest odrzutkiem spoleczenstwa dla wiekszosci .
zazdrosc ?czy brak pomyslu na siebie ?
Krytyka to część wolności słowa.
Uwierz odrzutkiem nie jest, wręcz odwrotnie kolejny chory produkt tej j🤬ej mass kultury - zniewieściali chłopcy.
Inny sposób by być "wrażliwym" i pokazać swoją odmienność.
Tak jak powiedział pan kot to już nie talent tylko zwrócenie na siebie uwagi przez zj🤬ą osobowość bo bycie w tv jest cool.
Komercyjne ścierwo
ja nie mowie ze jest odrzutkiem
inni ludzie uwazaja takie osoby za nienormalne,ktore trzeba dobic ''kolejny chory produkt '' - wasz problem tkwi w tym ,ze was boli ze ktos potrafi zwrocic na siebie uwage,jest o niej glosno
chore jest to ze kazdy jest taki sam,- krotkie wloski spodnie skate lub inne gowno
bluza . nudne
dopiero kazdy otwiera gebe bo ktos nalozy rurki ,oczojebne buty itd
Ale dopóki takie osoby wzbudzają jakąkolwiek reakcję - czy to uwielbienie, czy nienawiść, jak wyżej, osiagają swój cel. Wystarczy ignorować. A ludzie będa szukać innego sposobu, żeby zaistnieć.
Mnie on/a ani ziębi, ani grzeje.