A co wam mam powiedzieć cioteczki, nie macie pojecia o konserwatywnej mysli w Polsce,
Konserwatyzm – ideologia, która bazuje na hasłach obrony porządku społecznego oraz umacniania tradycyjnych wartości, takich jak: religia, naród, państwo, rodzina, hierarchia, autorytet.
Tyle wiecie co przeczytacie w internecie, wasze pglady to zlepek róznych ideologi które przyjmujecie bezkrytycznie,
tu sobie łykne z GW że "Polacy nie są lepsi",
tam że substancji smolistych nie mozna spraszać, a wogóle socjal to syf i mamy oryginalna miesznkę. Jednym słowem jestem oryginalny na poziomie prostych haseł typu, powtarzam typu, nie żebym popierał "papierz chronił pedofili", "Żołmierze wykleci"mordowali chłopów"
itp. Wasza wiedza to internetowy smitnik!
A są lepsi? Czy kolor skóry, lub urodzenie się na jakieś szerokości lub długości geograficznej czyni człowieka lepszym, czy gorszym?
1. Nie powinniśmy ściągać patologii nastawionej na socjal (ale Polska się wyludnia i potrzebuje rąk do pracy - więc bardzo możliwe że trzeba będzie imigrantów ściągnąć)
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
Czarni mają średnio niższe IQ od białych, są też bardziej od nas kryminogenni. To samo tyczy się ciapaków. Tak więc kolor skóry i miejsce urodzenia czyni ludzi lepszymi lub gorszymi. Ludzie nie są równi - rasy ludzkie nie są równe.
To samo o swoim kraju myślała niemiecka makrela, jak otwierała granice dla muzułmańskiego bydła.
No to teraz mój drogi wykaż, że przyczyną jest rasa, a nie kultura
Tak jak pisałem - nie problem pokazać w Polsce miejsca gdzie mamy sporo białych dindu nuffinów - zwanych również "polaczkami".
ps. Żółci mają średnio wyższe IQ od białych. Jak się z tym czujesz?
Już parę razy tłumaczyłem, że polityka zachodu była taka żeby ściągać sobie gastarbeiterów, tylko przeliczyli się w kontekście integracji ich do społeczeństwa.
Prawda jest taka, że dla araba czy murzyna z terenu byłej kolonii państwa zachodu są tym czym dla nas niemcy - oprawcą i rzeźnikiem.
No ale typowy janusz widzi to jako: "dzikie murzyny z afryki napadajooo, bo murzyny to są takie i srakie, za to my polacy to takie paniska że hoho".
Pytanie będzie wtedy - kogo się do polaczkolandii uda przyciągnąć? Bo nawet murzyni z afryki stąd sp🤬alają.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiemSiberian_Meat_Grinder,
Nawet jeśli jest duża otulina nie oznacza to, że trzeba ją wykarczować. Tyle lat kornika nie było i nagle za rządów pis wyj🤬o ich tyle, że trzeba drzewa wycinać? To szukanie środków na 500+ i utrzymanie elektoratu, a nie troska o drzewostan.
Proszę bardzo - czarne i ciapackie dzieci urodzone w europie i USA są głupsze niż ich biali rówieśnicy.
Za to problem pokazać miejsca w afryce i u ababów gdzie nie ma "dindu nuffinów". Czujesz różnicę?
Normalnie - przyjmuję to jako fakt. (Właśnie powyższą wypowiedzią zaprzeczyłeś swojemu twierdzeniu, że nie ma różnic między rasami)
Trzeba być debilem żeby myśleć, że niesortowane barbarzyńskie bydło w jakikolwiek sposób zintegruje się z rozwiniętym białym społeczeństwem.
To po co przyjeżdżają osiedlać się w kraju znienawidzonego oprawcy?
Jeżeli nie widzisz różnicy w kryminogennej masie zalewającej afrykę a Polakami, to ja gratuluję![]()
Słowo "Polak" piszemy wielką literą. Jeżeli nie z szacunku do własnego narodu, to chociaż z szacunku do języka, którym się posługujemy.
Daruj sobie takie teksty, koleś. Cz🤬chy i muslimy nie chcą się osiedlać w Polsce, bo mamy tu za mały socjal - ale to raczej wiesz.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem@voidinfinity, niestety, ale z większością Twojej ostatniej wypowiedzi muszę się zgodzić
Z tym, ze przyjmowanie imigrantów, aby odmłodzić społeczeństwo to bardzo zły pomysł.