Nie p🤬l. Widać, że jesteś analfabetą wtórnym, bo przeczytałeś co napisał, ale nie zrozumiałeś kompletnie przekazu. Chodzi k🤬a o wyobraźnię. Nie tylko tych za kierownicą, ale także pozostałych uczestników ruchu, jakimi bez wątpienia są również piesi. Tymczasem właśnie najebie się ludziom papki do łbów, że na pasach są nieśmiertelni i takie są potem tego skutki.
Nie pozdrawiam. Popieram nerfy'ego.
Kolejny, który prawo jazdy znalazł w chipsach. Nie wsiadaj za kółko kolejny raz z łaski swojej, bo zabijesz jakiegoś niewinnego człowieka na pasach.
Ciekaw jestem jak daleko musiałby być ten samochód, żeby babcia mogła przejść? Kilometr?
Starość robi swoje, ludzie przestają być czujni, nie mają dobrego wzroku i słuchu, ale k🤬a - kobiecina przechodziła przez jezdnię na przejściu dla pieszych, na dodatek dosyć żwawo, a ktoś się w nią bezczelnie wp🤬lił. Kierowca mógł zrobić milion rzeczy w tym momencie tym bardziej, że jechał wolno, na co wskazuje odległość niezbędna do zatrzymania samochodu. Chyba, że się zamyślił, zagapił, ale jak można myśleć k🤬a o niebieskich migdałach dojeżdżając do skrzyżowania?
@solltys zamknij jape c**j to kogo obchodzi że mieszkasz w ciapatowie zwanym JUKEJ i gówno kogo to obchodzi że się zatrzymujesz. różne są sytuacje na drodze, a stara krowa może się popatrzeć jak przechodzi bo różnie bywa. Ja za nim wchodzę na jezdnię po dwa razy patrzę w każda stronę i nigdy na chama się nie wpie***lam na jezdnię
Takie babcie mnie wk🤬iają jak nie wiem co, ja rozumiem, bezwzględne pierwszeństwo dla pieszych na pasach, sam staram się zwalniać w takich miejscach a już na pewno nie wyprzedać (oczywiście przy 2 pasach do jazdy na wprost) ale do k🤬y nędzy, nie raz jak widzę taką święta krowę, co się nasłuchała TVNu czy innego gówna, że ma pierwszeństwo i c🤬j i idzie taka, wchodzi na pasy nawet nie patrząc czy coś jedzie, to mam ochotę wp🤬lić w podłogę i taką p🤬dę rozjechać.
C🤬je na przejściach, szanujcie swoje życia, to że zrobicie kierowcy na złość, że wymusicie na nim zatrzymanie się nie oznacza że się zatrzyma, bo przecież może się chociażby zagapić i was c🤬je rozjechać !!
Dobra, pobluźniłem, już mi lepiej !
Takie babcie mnie wk🤬iają jak nie wiem co, ja rozumiem, bezwzględne pierwszeństwo dla pieszych na pasach, sam staram się zwalniać w takich miejscach a już na pewno nie wyprzedać (oczywiście przy 2 pasach do jazdy na wprost) ale do k🤬y nędzy, nie raz jak widzę taką święta krowę, co się nasłuchała TVNu czy innego gówna, że ma pierwszeństwo i c🤬j i idzie taka, wchodzi na pasy nawet nie patrząc czy coś jedzie, to mam ochotę wp🤬lić w podłogę i taką p🤬dę rozjechać.
C🤬je na przejściach, szanujcie swoje życia, to że zrobicie kierowcy na złość, że wymusicie na nim zatrzymanie się nie oznacza że się zatrzyma, bo przecież może się chociażby zagapić i was c🤬je rozjechać !!
xoxox: czyli cały kodeks drogowy można wyrzucić do kosza i zastąpić to jednym przepisem:
- Większy ma pierwszeństwo.
To h*j kupie sobie ciężarówkę i będę jeździł po osobówkach, mi się nic nie stanie, niech kierowcy malutkich samochodów osobówek uważająTo im powinno zależeć żeby nie zginąć pod moimi kołami.