Po co się pchała jak widać było, że nie zwalnia
@nerfy Ty jesteś pok🤬iony? jak babcia wchodziła na jezdnie to samochód był jeszcze w c🤬j daleko, mieszkam w Anglii i tu jest to oczywiste że babcia mogła sobie normalnie przejść tylko w Polsce jest takie jeabne cebulactwo wsród kierowców którym cięzko się zatrzymać i przepuscić bo sa j🤬ymi królami drogi siedzącymi w swoich zdezelowanych 20 letnich trupach. Sam się zatrzymuje na przejściach lub nawet i nie i puszczam pieszych bo co mi szkodzi a dodam że zawalidrogą nie jestem i za miastem łamie wszystkie ograniczenia aż miło. A kierowca j🤬a p🤬da że anwet mu do głowy nie przyszło że ktoś może POPRANIE przechodzić przez przejscie i dopiero po p🤬lnięciu w babuszke do niego dotarło że nie jest panem drogi.
Tutaj była prosta droga więc niestety wina kierowcy, ale przy niektórych skrętach w drogę gdzie zaraz są pasy to trzeba by mieć k🤬a rentgen w oczach, więc jak kogoś rozjadę to nie będzie moja wina.
Także rozglądać się.
Takie babcie mnie wk🤬iają jak nie wiem co, ja rozumiem, bezwzględne pierwszeństwo dla pieszych na pasach, sam staram się zwalniać w takich miejscach a już na pewno nie wyprzedać (oczywiście przy 2 pasach do jazdy na wprost) ale do k🤬y nędzy, nie raz jak widzę taką święta krowę, co się nasłuchała TVNu czy innego gówna, że ma pierwszeństwo i c🤬j i idzie taka, wchodzi na pasy nawet nie patrząc czy coś jedzie, to mam ochotę wp🤬lić w podłogę i taką p🤬dę rozjechać.
C🤬je na przejściach, szanujcie swoje życia, to że zrobicie kierowcy na złość, że wymusicie na nim zatrzymanie się nie oznacza że się zatrzyma, bo przecież może się chociażby zagapić i was c🤬je rozjechać !!
Dobra, pobluźniłem, już mi lepiej !
Takie babcie mnie wk🤬iają jak nie wiem co, ja rozumiem, bezwzględne pierwszeństwo dla pieszych na pasach, sam staram się zwalniać w takich miejscach a już na pewno nie wyprzedać (oczywiście przy 2 pasach do jazdy na wprost) ale do k🤬y nędzy, nie raz jak widzę taką święta krowę, co się nasłuchała TVNu czy innego gówna, że ma pierwszeństwo i c🤬j i idzie taka, wchodzi na pasy nawet nie patrząc czy coś jedzie, to mam ochotę wp🤬lić w podłogę i taką p🤬dę rozjechać.
C🤬je na przejściach, szanujcie swoje życia, to że zrobicie kierowcy na złość, że wymusicie na nim zatrzymanie się nie oznacza że się zatrzyma, bo przecież może się chociażby zagapić i was c🤬je rozjechać !!
Dobra, pobluźniłem, już mi lepiej !
(...)
podpis użytkownika
Nieproporcjonalnie wiele@ nerfy na kursie nie uczyli Cię, że musisz zachować szczególną ostrożność dojeżdżając do pasów? Po c🤬j przepuszczać ludzi, niech stoją czekając aż nie będzie ruchu na drodze. Najlepiej to zatrzymać się przed przejściem, poczekać i dać gaz do dechy, bo człowiek stary, schorowany. Własną babcię też byś przejechał, za to że opiekowała się Tobą a wp🤬la Ci się pod maskę?