Moim zdaniem cały ten 2012 ma posłużyć temu, by przygotować masy i pokazać im, że zagłada/kataklizm jest realny i wielce prawdopodobny. Jednak bardziej mi się wydaje, że zagrożenie przyjdzie nie ze strony natury, lecz człowieka a dokładniej wielkich tego świata pociągającyhc za sznurki. Na YouTube jest dużo więcej filmików o takiej tematyce, nie twierdze, że się z nimi wszystkimi zgadzam jednak uważam, że jest coś na rzeczy
@ up
Co do polaków to duża część polityków ma pochodzenie żydowskie...
Czy ktoś wie, że JP2 bywał na szczytach grup G10, G8 itd.. dziwne, bo raczej się o tym nie mówi.
Ciekawosta: Czy ktoś wie skąd Radosław Sikorski wziął pieniądze na swoją edukacje za granicą? Z tego co czytałem to również był wysłannikiem prasowym podczas konfliktu na bliskim wchodzie (niepamiętam dokładnie, którego), fakt jest taki: Kto wysyła młode niedoświadczone osoby na linie frontu? Z tego co wiem raczej wysyła się doświadczone osoby, z wieloletnim stażem. Jeszcze jedno, żona Min.Sikorskiego jest żydówka...dziwny zbieg okoliczności...mi się nasuwa jedno słowo-mosad?