podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Prawda, że kobietę się łatwiej zaraża bo nie dość, że ma trzy otwory na prącie to jeszcze po spuście sperma może w niej trochę poleżeć, więc wirus ma więcej czasu na skuteczne zarażenie.
Z takież też powodu HIV był uznany za chorobę pedałów. Pedały częściej się zarażały.
To u was tak jest? Gdzie żydówki mają pozostałe dwa otwory na prącie? Widziałem że mają pochwy w poprzek, ale nie że aż trzy. Jedna jest pod drugą?
Powiem ci jako ciekawostkę, że chrześcijanki mają różne otwory, i można ich różnie używać, ale docelowo na prącie przeznaczony jest jeden.
...no ale ale, wracając do tematu, czy zależnie od wybranego otworu na prącie, żydówka rodzi np.:
- ortodoksa
- bankstera
- lub lewaka żydokomunistę?
Co ty p🤬lisz ze docelowo przeznaczony jest jeden. jak jesteś ciatą to używasz tylko jednego.
Każdy używa dwuch a co wieksi farciarze trzech... ehh
Dlatego potrzebe są niektórym dz🤬ki zeby walic je w dupe
I od wypinania się księdzu, jak to robiłeś w dzieciństwie
![]()
Ciekawe masz doświadczenia, ale nie próbuj zarzucać mi tego co wyprawiałeś z własnym ojcem. Gdybym ja miał takie przykre doświadczenia, to też zostałbym pewnie lewackim antykatolickim zjebem i dołączył do waszego kółeczka wzajemnej adoracji.