Jako ktoś urodzony w 86 i od małego wp🤬lano nam do łba jak to dzieci w afryce umierają z głodu to wydaje mi się lekko zabawne jak na drugim krańcu świata ludzie umierają z otyłości.
Przecież ktoś to karmi. DO pewnego momentu to jest 100% winy "pacjenta" ale po pewnym momencie osoby które to coś tuczą są moim zdaniem współwinne.
Jesli to nie da rady samo sobie zrobić zakupów ani wyjśc z domu nawet bez pomocy to wystarczy ograniczyć żarcie które się tej osobie kupuje albo ją dowozi... Bez kitu.
No i spoko. Dobrze że o to dbasz. Niejeden przez psychikę by odpuścił i się już zapasł. Każda z tych trzech kończyn musi w razie W potrafić dać siebie 33% więcej
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Jako ktoś urodzony w 86 i od małego wp🤬lano nam do łba jak to dzieci w afryce umierają z głodu to wydaje mi się lekko zabawne jak na drugim krańcu świata ludzie umierają z otyłości.
Przecież ktoś to karmi. DO pewnego momentu to jest 100% winy "pacjenta" ale po pewnym momencie osoby które to coś tuczą są moim zdaniem współwinne.
Jesli to nie da rady samo sobie zrobić zakupów ani wyjśc z domu nawet bez pomocy to wystarczy ograniczyć żarcie które się tej osobie kupuje albo ją dowozi... Bez kitu.
Jako ktoś urodzony w 86 i od małego wp🤬lano nam do łba jak to dzieci w afryce umierają z głodu to wydaje mi się lekko zabawne jak na drugim krańcu świata ludzie umierają z otyłości.
Problem jest taki: w cudnym USA żarcie jest napakowane cukrami do tego stopnia, że jeśli chciałbyś jeść aby saldo kaloryczne wychodziło na zero to zjadłbyś tylko śniadanie XD. Jedzienie które w Europie jest uznawane za normalne w USA jest to żarcie premium. Jeśli chciałbyś się zdrowo odżywiać to musisz tam wydać kupę szmalu gdzie wielu ludzi na to zwyczajnie nie stać.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<a ja się zastanawiam, skąd takie tuczniki mają kasę na te żarcie, dziennie pochłaniają tyle kalorii, co cała afrykańska wioska w miesiąc. W USA socjal nie stoi na najwyższym poziomie, a często w tym programie występuje biedota, którą ledwie stać na przyjazd do dr Nowzaradana.