optogej napisał/a:
Społeczność sadistica zawsze ślepo wierzy w to co napisane w temacie. Napisane, że ciapate - hajże, jechać po ciapatych.
Murzyn z krwią na rękach nie powiedział ani nie zrobił nic, co by świadczyło, że jest muslimem. Zupełnie też tak nie wygląda. K🤬a, trochę pomyślunku by się przydało, bo poza co poniektórymi powyżej to wszyscy jesteście jak dzieci we mgle, którym ktoś powiedział, że całe zło świata bierze się ze szmatogłowych. Owszem, bierze się go stamtąd bardzo dużo, ale tutaj nic o tym nie świadczy.
Mówicie, że macie w dupie TVNy, gazety wyborcze, onety, twoje weekendy i inne media, a puste słowa kogoś anonimowego na sadolu bierzecie na wiarę. ŻAŁOSNE
poczytaj więcej ignorancie.
nazirus2411 napisał/a:
ciapaty - od nazwy placka ktory oni uzywaja zamiast widelca i noza
generalnie indie i okolice , pracuje z dwoma ciapkami w londynie i oni sa z hari cos tam ... co nie zmienia faktu ze muslimow tez jest tam duzo
Do hindusów nic nie mam

są na prawdę spoko.
jerzy110992 napisał/a:
polecam wpisać w google nick tego blazejkka, wychodzi profil na fotce
na którym ani trochę takim koksem już nie jest, ale wiek się zgadza
Oczy tęskniące za rozumem.
wernetto napisał/a:
ale się wk🤬iłem, jak o tym dziś poczytałem. Naprawdę jeśli lewactwo nie włączy myślenia, kultura europejska jebnie raz, dwa. Pozdrowienia dla wszystkich, którym przeszkadza chrześcijaństwo. Islam religia pokoju za paręnaście, parędziesiąt lat zdominuje Europę, wtedy będzie płacz.
Lewactwo nie włączy myślenia, bo bycie lewakiem polega na jego wyłączeniu i zap🤬laniu za stadem.