Dla porównania lata 90:
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Nigdy za późno, żeby napisać Wam Bracia i Siostry Sadole moi mili po raz kolejny, że niestety ale ten nowoczesny świat zmierza ku zagładzie. Stoimy w przedsionku totalnego rozp🤬olu na tle rasowym i tylko głupcy i ślepcy oraz skorumpowani mówią, że wszystko jest w porządku klepiąc zwykłego Kowalskiego po plecach wmawiając mu, że multikulti jest dobre. A dla mnie osobiście rozp🤬ala mnie ta dzisiejsza wszechobecna poprawność do orzygania słodzona i zakłamana. Każdy normalny choć trochę myślący biały człowiek popatrzy na zachodnie kraje Europy i widzi co się porobiło we Francji, Belgii, Holandii, nie ma co wspominać wyżej wymienionego na wideo kalifatu brytyjskiego, ale popatrz na Finlandię, Norwegię i Szwecję jakie piękne kraje skandynawskie, co tam się odj🤬o, gdzie robactwo islamskie i murzyństwo zalęgło się jak plugawa zaraza. Większość tych krajów wyparła się wiary katolickiej i nie, nie chcę tu zabrzmieć jak jakiś nawiedzony ksiądz, który co jakiś czas zawracał Wam głowę przypowieściami biblijnymi powołując się na Jezusa Chrystusa, ale niestety jest tak, że muzelmanizm jest wszędzie i dla nich kraje chrześcijańskie burzyły kościoły lub przekazywano je dla bogaczy na willę lub robiono nocne kluby, muzułmanie klaszczą w dłonie bo na zajętych terenach gościnni gospodarze wznoszą dla nich meczety i ty jako katolik masz zakryć krzyżyk na łańcuszku lub ściągnąć znak krzyża z nad drzwi klasy szkoły lub innego miejsca publicznego, bo to zniewaga dla w gościnę przyjętego muzułmanina, jprdle to jest paranoja jakaś to jest śmiech na sali, że ze szkolnego menu ma zniknąć świnia z której schabik kotlecik jest pyszny jak kiełbaski i boczek, ale hola hola, to nie dla muzułmańskich dzieci no więc won ze szkolnego menu, dramat. Napisałem kiedyś ten komentarz do Brata Sadola Żmij i dziś go przytoczę dla Was, że przez ostatnie lata jakimś dziwnym trafem jutube pokasował bezpowrotnie bardzo fajne materiały wideo pokazujące zwykłe życie białej europy zachodniej, gdzie na krótkich filmach mogłeś zobaczyć kulturę białych ludzi przechadzających się ulicami, czy siedzący gdzieś pod parasolami przy stolikach na kawce lodach lampce wina,. Niektóre te materiały wideo były obrabiane graficzne, koloryzowane, ze względu na stare nośniki taśmy, nie ważne, wspólnym mianownikiem dla wszystkich tych wideofilmowania było to, że w latach sześćdziesiątych, siedemdziesiątych, osiemdziesiątych, nie zobaczyłeś czarnego, znikome pojedyńcze postaci, a mówię tu o Francji np Paryżu, czy Londynie, dziś w jutube są jakieś resztki tych filmów które widziałem kiedyś, nawet komentarze są wyłączone, jak dwadzieścia lat temu czy dalej mogłem sobie poczytać, że ludzie podobnie myślący do mnie normalnie pisali, że weź zobacz co się stało jak się multikulti rozjechało po całym świecie niczym pęknięta kloaka zalewając murzyństwem, arabstwem, islamstwem, ciapatych i turbanów, ziemię i kulturę białych ludzi , to jest dramat, idzie zmierzch świetności białego człowieka, gdzie na zachodzie banery lub telewizja pokazuje model rodziny ; bambus i drobna biała blondyneczka z parą kakaowych brzdąców na tle nowego domku i autka, biały człowiek upadł na kolana gdzie niżej już upaść nie mógł i całował czarne łapy mówiąc przepraszam! Ja mam koszulkę " nie płakałem po murzynie " i wspomnienia miejsc w których byłem za młodu i cz🤬chów tam nie było, nie to co dzisiaj co porobiło się z tym nowoczesnym światem, mnie pozostało mniej życia i być może nie załapie się na rozp🤬ol typu totalny armageddon, gdzie jak w rzeźni czarny będzie ścigać i ścinać białego człowieka, bo przecież to że jesteśmy biali już jest nie na miejscu i zapewne razi miliardy cz🤬chów których przyjęliśmy w gościnę. Wyj🤬e mam po stokroć na tych którzy wyzywają mnie tu od rasiucha bo tak jestem białym człowiekiem dumnym Polakiem z korzeniami i nie znalazłem ręki na śmietniku żeby się bratać z jakimś czarnymi plugawymi szatańskim sp🤬olinami, także z mojej strony Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów 🐵🐒🦍🦧 j🤬 prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie pomioty i trzymać z dala od Ziem Polskich, Amen.
Nigdy za późno, żeby napisać Wam Bracia i Siostry Sadole moi mili po raz kolejny, że niestety ale ten nowoczesny świat zmierza ku zagładzie. Stoimy w przedsionku totalnego rozp🤬olu na tle rasowym i tylko głupcy i ślepcy oraz skorumpowani mówią, że wszystko jest w porządku klepiąc zwykłego Kowalskiego po plecach wmawiając mu, że multikulti jest dobre. A dla mnie osobiście rozp🤬ala mnie ta dzisiejsza wszechobecna poprawność do orzygania słodzona i zakłamana. Każdy normalny choć trochę myślący biały człowiek popatrzy na zachodnie kraje Europy i widzi co się porobiło we Francji, Belgii, Holandii, nie ma co wspominać wyżej wymienionego na wideo kalifatu brytyjskiego, ale popatrz na Finlandię, Norwegię i Szwecję jakie piękne kraje skandynawskie, co tam się odj🤬o, gdzie robactwo islamskie i murzyństwo zalęgło się jak plugawa zaraza. Większość tych krajów wyparła się wiary katolickiej i nie, nie chcę tu zabrzmieć jak jakiś nawiedzony ksiądz, który co jakiś czas zawracał Wam głowę przypowieściami biblijnymi powołując się na Jezusa Chrystusa, ale niestety jest tak, że muzelmanizm jest wszędzie i dla nich kraje chrześcijańskie burzyły kościoły lub przekazywano je dla bogaczy na willę lub robiono nocne kluby, muzułmanie klaszczą w dłonie bo na zajętych terenach gościnni gospodarze wznoszą dla nich meczety i ty jako katolik masz zakryć krzyżyk na łańcuszku lub ściągnąć znak krzyża z nad drzwi klasy szkoły lub innego miejsca publicznego, bo to zniewaga dla w gościnę przyjętego muzułmanina, jprdle to jest paranoja jakaś to jest śmiech na sali, że ze szkolnego menu ma zniknąć świnia z której schabik kotlecik jest pyszny jak kiełbaski i boczek, ale hola hola, to nie dla muzułmańskich dzieci no więc won ze szkolnego menu, dramat. Napisałem kiedyś ten komentarz do Brata Sadola Żmij i dziś go przytoczę dla Was, że przez ostatnie lata jakimś dziwnym trafem jutube pokasował bezpowrotnie bardzo fajne materiały wideo pokazujące zwykłe życie białej europy zachodniej, gdzie na krótkich filmach mogłeś zobaczyć kulturę białych ludzi przechadzających się ulicami, czy siedzący gdzieś pod parasolami przy stolikach na kawce lodach lampce wina,. Niektóre te materiały wideo były obrabiane graficzne, koloryzowane, ze względu na stare nośniki taśmy, nie ważne, wspólnym mianownikiem dla wszystkich tych wideofilmowania było to, że w latach sześćdziesiątych, siedemdziesiątych, osiemdziesiątych, nie zobaczyłeś czarnego, znikome pojedyńcze postaci, a mówię tu o Francji np Paryżu, czy Londynie, dziś w jutube są jakieś resztki tych filmów które widziałem kiedyś, nawet komentarze są wyłączone, jak dwadzieścia lat temu czy dalej mogłem sobie poczytać, że ludzie podobnie myślący do mnie normalnie pisali, że weź zobacz co się stało jak się multikulti rozjechało po całym świecie niczym pęknięta kloaka zalewając murzyństwem, arabstwem, islamstwem, ciapatych i turbanów, ziemię i kulturę białych ludzi , to jest dramat, idzie zmierzch świetności białego człowieka, gdzie na zachodzie banery lub telewizja pokazuje model rodziny ; bambus i drobna biała blondyneczka z parą kakaowych brzdąców na tle nowego domku i autka, biały człowiek upadł na kolana gdzie niżej już upaść nie mógł i całował czarne łapy mówiąc przepraszam! Ja mam koszulkę " nie płakałem po murzynie " i wspomnienia miejsc w których byłem za młodu i cz🤬chów tam nie było, nie to co dzisiaj co porobiło się z tym nowoczesnym światem, mnie pozostało mniej życia i być może nie załapie się na rozp🤬ol typu totalny armageddon, gdzie jak w rzeźni czarny będzie ścigać i ścinać białego człowieka, bo przecież to że jesteśmy biali już jest nie na miejscu i zapewne razi miliardy cz🤬chów których przyjęliśmy w gościnę. Wyj🤬e mam po stokroć na tych którzy wyzywają mnie tu od rasiucha bo tak jestem białym człowiekiem dumnym Polakiem z korzeniami i nie znalazłem ręki na śmietniku żeby się bratać z jakimś czarnymi plugawymi szatańskim sp🤬olinami, także z mojej strony Hatfu na ryj wszystkim miłośnikom cz🤬chów 🐵🐒🦍🦧 j🤬 prądem i miotaczem ognia te plugawe czarcie pomioty i trzymać z dala od Ziem Polskich, Amen.