Właśnie różnica jest definitywna, u nas podroby się oddziela i oczyszcza (przynajmniej teoretycznie), a brudasy wp🤬lają całość, czyli jak można się domyśleć łącznie z gównem. Ja podroby bardzo lubię a moim najlepszym daniem na świecie jest czarnina, gdzie prócz mięsa używa się podrobów i krwi, no ale właśnie one są do tego przygotowane, oczyszczone i odpowiednio długo gotowane, co czyni je czystymi a nawet bardzo zdrowymi, a nie jak tu widzimy wp🤬lane z wszelkim syfem.
Jako kucharz z prawie 20o letnim doświadczeniem powiem jedno - wiele od naszych flaków (pysznego dania z krojonego żołądka) lub kiszonek się to nie różni. A większości na ten widok od****ala. A jakie widoki widziałem na ubojach
Rękoma a nie rękami do k🤬y nędzy
Ty jesz rękami inni ręcami a ja bym to zjadł rękoma ty j🤬y analfabeto