podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerBardzo sprawnie jej to poszło. Baba to wszystko sp🤬oli dlatego natura stworzyła ją tak żeby nie opuszczała kuchni i umiała prawidłowo wypiąć dupę. Niestety lekko ponad 100 lat temu emancypacji im się zachciało i teraz oglądamy jak wyrwane ze swojego naturalnego środowiska potykają się o własne nogi.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Wyjątek to te męskie lesby, one nawet coś tam potrafią manualnie z pomyślunkiem podziałać (znam jedną, samochód naprawi, wiertarką umie pracować, browara pije jak facet, spoko typ z niej... , a reszta, no może 99% bo też wyjątki wśród prawdziwych kobiet występują, tak jak napisałeś.
I nie są to złośliwości z mojej strony a efekt wieloletnich obserwacji kobiet.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerhahaha Miała dobre chęci ale zero praktyki. Brawa za odwagę.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Wyjątek to te męskie lesby, one nawet coś tam potrafią manualnie z pomyślunkiem podziałać (znam jedną, samochód naprawi, wiertarką umie pracować, browara pije jak facet, spoko typ z niej... , a reszta, no może 99% bo też wyjątki wśród prawdziwych kobiet występują, tak jak napisałeś.
Jakiej k🤬a praktyki ?
Obejrzyj jeszcze raz filmik, butelka odbija sie od ściany i od podłoża jak plastykowa, ostatecznie substancja zapalająca sie z niej wylewa a nie butelka pęka.
By rozbić plastykową.... butelkę, trzeba mieć praktykę ?
Czy może szczyptę inteligencji i wyobraźni by taką prostą akcje skutecznie przeprowadzić ?
Znalezienie instrukcji na necie zajęło mi 3 sekundy. Ma być szkło, k🤬a szkło cienkościenne , nie butelka po szampanie itp.
A jej ?
Bardzo sprawnie jej to poszło. Baba to wszystko sp🤬oli dlatego natura stworzyła ją tak żeby nie opuszczała kuchni i umiała prawidłowo wypiąć dupę. Niestety lekko ponad 100 lat temu emancypacji im się zachciało i teraz oglądamy jak wyrwane ze swojego naturalnego środowiska potykają się o własne nogi.
Największym ztrolowaniem kobiet było pozwolenie im na grę w piłkę nożną
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitlerpodpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.