Chcesz wiedzieć co biorę? Dobra k🤬a, powiem ci. Od roku wciągam proszek DOMINATOR. Daje mi niezwykłego kopa, a moje życie zmieniło się nie do poznania ;__; mam teraz więcej kolegów, poznałem ciekawe osoby, czasem załatwiam innym. Wciągamy razem tą magiczną substancję i potem zakładam konta dla moich kolegów niewidzialnych latających kangurów multikonta i razem piszemy komentarze na sadolu. Zabawy jest CO NIEMIARA.
Jedyne czego nie ogarniam to to, że ten proszek rzekomo jest przeznaczony do czyszczenia komputera.
ALe c🤬j, chcącemu nie dzieje się krzywda, a kto nie ryzykuje ten nie je.
A ty co wciągasz?
aha, jeszcze postawiłem ci piwo przez przypadek, więc nie mów k🤬a, że nic nigdy w życiu ode mnie nie dostałeś
A, jeszcze jedno, tak wracając do pracy w call-center. Pracowałem tam jeszcze zanim poznałem cudowne właściwości wspomnianego wcześniej proszku.
Wciskałem ludziom pakiety telewizyjne i k🤬a odczuwałem głęboką satysfakcje, gdy opchnąłem komuś pakiet, bo miałem z tego prowizję- 1,50zł (słownie złoty pisiont).
Raz miałem zabawną sytuację. Opowiem ci...
Czytaj to K🤬A
Wyobraź sobie, że raz wybrało mi numer do jakieś starej bulwy co miała cały pakiet telewizyjny za 12 zł i jeszcze myślała, że dzwonię do niej, żeby jej obniżyć cenę

bo płakała, że drogo (top bk pomyślałem sobie, k🤬a 12 zł to tylko w Polsce Z i jeszcze połowę kanałów to by z powietrza wyłapało iksde
I co pomyślałem sobie, ja jej nie dop🤬lę jeszcze za 15 zł pakieciku? Rozmowa zeszła na dalszy plan, bo opowiadała mi, że nie ma obecnie w ogóle czasu, żeby oglądać, bo mąż chory, praca w polu (śmiechłem z biedaków) i w końcu przyznała mi się, że bardzo lubi gotować bigos, bo to ją uspokaja.
BINGO k🤬a.
Zapytałem co sądzi o znanym kulinarnym celebrycie- Robercie Makłowiczu i to był strzał w dziesiątkę, bo ten babelun był jego wielkim fanem. Opowiadała jak bardzo lubi jego program- Kuchenne Rewolucje.
Pominę kwestie techniczne związane ze sprzedażą oraz skrypty, którymi należy się posiłkować w rozmowie, ale koniec końców wkręciłem jej, że za 15 zł sprzedam jej pakiet HBO i tam w kółko leci Roberto.
Czaisz to? Makłowicz na j🤬ym EJCZ BI O
Sprzedałem jej ten sk🤬iały pakiet i czułem dobrze człowiek.
Mogłem opuścić cenę do 9 zł, ale tego nie zrobiłem- bo jestem wszak k🤬ą.