podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.chociaż płcie z definicji naukowej popartej dowodami są dwie..
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Widzę, że w komentarzach dzicz jak zwykle. Następnym razem zanim zaczniecie sobie wycierać mordy nauką, to lepiej się douczcie bo tylko wychodzicie na idiotów i nieuków.
![]()
Może w końcu gdzieś doczytacie, że płeć to nie tylko to, że ktoś ma c🤬ja albo p🤬dę, ale to też hormony i przede wszystkim mózg [UWAGA: sprawdzić czy nie prawak]. Normalni ludzie nie mają problemu ze zrozumieniem takich prostych rzeczy, ale prawactwo jak zwykle musi bulodupić że inni ludzie mogą się od nich czymś różnić.
Widzę, że w komentarzach dzicz jak zwykle. Następnym razem zanim zaczniecie sobie wycierać mordy nauką, to lepiej się douczcie bo tylko wychodzicie na idiotów i nieuków.
![]()
Może w końcu gdzieś doczytacie, że płeć to nie tylko to, że ktoś ma c🤬ja albo p🤬dę, ale to też hormony i przede wszystkim mózg [UWAGA: sprawdzić czy nie prawak]. Normalni ludzie nie mają problemu ze zrozumieniem takich prostych rzeczy, ale prawactwo jak zwykle musi bulodupić że inni ludzie mogą się od nich czymś różnić.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<