Łykacie te filmiki bogobojnych prawicowców jak pelikany. To fanatycy kontra fanatycy. Jedni warci drugich.
Jeżeli zrobię sondę np. "ile to jest "2+2x2" - zmontuje film z najgłupszych odpowiedzi i dam tytułem "Polacy to debile" - to czy to bedzie uczciwe? Nie ważne, że 99% znało odpowiedź, w moim filmie nikt jej nie znał. I podobnie jest z tym filmem, zero rzetelności.
Nie dajcie się manipulować.
Łykacie te filmiki bogobojnych prawicowców jak pelikany. To fanatycy kontra fanatycy. Jedni warci drugich.
Jeżeli zrobię sondę np. "ile to jest "2+2x2" - zmontuje film z najgłupszych odpowiedzi i dam tytułem "Polacy to debile" - to czy to bedzie uczciwe? Nie ważne, że 99% znało odpowiedź, w moim filmie nikt jej nie znał. I podobnie jest z tym filmem, zero rzetelności.
Nie dajcie się manipulować.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.A mnie wk🤬iają Prawacy, incele jak jeden. Po pierwsze, jak jestes facet to zawrzyj ryja i nie dyskutuj jak się nie znasz. O aborcji np, bo Cie nie dotyczy, ja się nie wypowiadam na temat waszych narządów... Po drugie, jak jeden z drugim myślicie, że zarodek to człowiek to zapraszam, dam Wam jakis dwutygodniowy i wychowajcie sobie małego człowieczka. Po trzecie - więcej czytać i to naukowych rzeczy a nie prawackich zj🤬ych gazetek. Po czwarte odp🤬lcie sie od LGBT - znacie kogoś z tej strony? Ja znam sporo i to zajebiści ludzie w przeciwieństwie do zj🤬ych prawaków. Których tez miałam okazję poznać przez zj🤬ego byłego i mojego kuzyna. Po piąte, jak byłam w Stanach to pany zj🤬e Polaczki mnie okradły, a pomogły mi lokalne drag queens bezinteresownie, pomogły prawnie, oddały fatałaszki, żebym miała w co się ubrać i utrzymywały dwa miesiące. Do tej pory się przyjaźnimy a minęło lad ze 12. Anioły nie ludzie. W przeciwieństwie do Was...