Wszyscy tu tacy waleczni chętni do wojny ze wszystkimi, na głupotę chcecie odpowiadać głupotą. Tacy z was katolicy? takie sprawy powinny być załatwiane na drodze prawnej (póki co nie są a powinny) a nie walką na noże bo agresja rodzi agresję. Jeśli myślicie, że na świecie ktos poza USA, rosją czy Chinami może używać siły w stosunkach międzynarodowych to Jesteście w dużym błędzie. No chyba, że chcecie wyalienowania naszego kraju i drugiej białorusi. Każdy tu p🤬li o Orbanie z Węgier i fakt kilka rzeczy dobrych zrobił ale czy znacie normalnych Węgrów? ja znam kilku i wiem co mówią o sytuacji u nich w kraju (a mówią, że jest przej🤬ie).
To samo tyczy się poglądów o powszechnym dostępie do bronii palnej. Niestety 3/4 narodu niewiele odbiega zachowaniem do cz🤬chów ze stanów, którzy nap🤬lają do siebie z byle powodu. Nie dorośliśmy do tego i pewnie nigdy nie dorośniemy.
Wracając do tematu należy ubolewać, że tak stosunki Polska - Litwa wyglądają a są napięte właśnie z powodu złego traktowania mniejszości Polskiej.
Rozpisałem się bo wk🤬ia mnie, że ten portal przestał być sadisticiem jak kiedyś a p🤬loną tubą poglądów politycznych. Miłego k🤬a weekendu