Władza. Jak mnie to słowo wk🤬ia pokazuje , że z demokracji stajemy się autorytaryzmem. To nie jest moja władza te k🤬y są teoretycznie przedstawicielem ludu. W praktyce to j🤬y okupant. Mafia. Ja ich nie wybrałem. Oni sami siebie wybrali fałszując wybory. Nikt ich nie kontroluje (poza agenturami prl) .Natomiast oni nawet nie należą do mojej narodowości. \czemu ktoś na kogo głosowało ma mną rządzić czemu ktoś kto nawet nie ma obywatelstwa Polskiego ma rządzić Polską. I czemu osoba która jest znienawidzona przez 90% społeczeństwa a wybrana przez 1 osobę ma mną rządzić Rozwiązaniem są jednomandatowe okręgi wyborcze i kilkaset szubienic wzdłuż a4 specjalnie dla po prlowskiego ścierwa@!Timon
Co będzie to będzie. Nie mamy na to żadnego znaczącego wpływu. Każda władza zrobi swoje i nie będzie się pytać ludzi o pozwolenie.
Generalnie demokracja jakaś jest, bo możesz wybrać czy będzie rządziła taka partia, czy taka. Problem tkwi w tym, że żadna ekipa rządząca nie realizuje swojego programu, jest arogancka, unikająca i olewa swoich wyborców. Nie potrzeba dorabiać do tego jakichś teorii spiskowych o Żydach i tajemnych stowarzyszeniach niszczących Polskę. Władza deprawuje.
Powiedziałem, że pracuję w urzędzie i już zaczęliście nazywać mnie darmozjadem, nierobem, kawopijem, pociotkiem, złodziejem... Macie zaiste ogromną wiedzę na temat pracy szeregowego urzędnika. Na dodatek jesteście przodownikami uczciwej pracy, czymkolwiek tam się zajmujecie.
koniec swiata uwazasz, ze to co robísz jest dobre i sluszne?