@androgenius
Jaki ten świat jest dla ciebie okrutny. Wszyscy chcą cię okraść, oszukać, zniszczyć i zgw🤬cić.
Jak żyć, panie premierze?
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.@androgenius
Nie wątpię, że gdzieś indziej jest lepiej, ale czy faktycznie w Polsce jest AŻ TAK ŹLE? I czyja to jest wina? Władzy, społeczeństwa, jakichś "wiadomych sił"?
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.@kemcia
Powiedz mi tylko jakich argumentów można użyć przeciwko malkontenctwu i czarnowidztwu doprowadzonym do absurdu? Powiesz takiemu komuś, że niby jest tak źle, a na ulicach coraz więcej dobrych aut, że puste działki obrastają domkami, a w centrach handlowych i hipermarketach pełno ludzi to dostaniesz odpowiedź, że w dupie byłeś i gówno widziałeś. Tak właśnie kończy się dyskusja. Jest tak źle, źe codziennie po robocie przez kilka godzin możemy sobie pop🤬lić o tym na forum internetowym i oglądać baby z k🤬sem oraz obcinanie głowy na żywca.
Ja zawsze o sobie myślałem, że jestem straszliwym marudą, malkontentem, że każdą dyuskusję potrafię obrócić w narzekanie, ale jak czytam komentarze na onecie, wp, gazecie i na Sadolu to jestem prawie przekonany, że już jutro koniec świata. To chyba z tego właśnie wziął się mój ironiczny nick.
Pamiętaj, że każdy pracownik administracji jest także zwykłym obywatelem, podatnikiem [...]