Pajace jak zwykle prawa nie znacie. Wypowiedź kolesia, który p🤬li, że "jak las prywatny to może sobie robić co chce", [itd.]
Po c🤬j ma dawac tablicze ze las jest "jego" jak nie jest włąsnosąc tych pajacy na motorkach to chyba oczywiste ze jest kogoś innego,
(...)
Połowa z was nawet nie wie jak las wygląda. Mieszczuchy p🤬lone. Naoglądali się reportaży...
Linek oczywiście wieszać nie należy (moralnie) i nie wolno (prawnie). Ale pop🤬lać, smrodzić i hałasować po cudzym to chamstwo.
Życzę temu "panu" co rozwiesił linkę, by jego synek akurat się zawiesił. Ciekawe co wtedy....
C🤬j wam wszystkim w dupę, którym przeszkadza "hałas", lub bojące się zwierzątka...
Połowa z was nawet nie wie jak las wygląda. Mieszczuchy p🤬lone. Naoglądali się reportaży...
szmalu, Coś się stanie to odpowiadamy a drzewka wyciąć bez pozwolenia to już nie można. Jeśli jest mój to mogę robić co chcę zamiast prosić o pozwolenie na wycięcie drzewa w moim lesie.
C🤬j wam wszystkim w dupę, którym przeszkadza "hałas", lub bojące się zwierzątka...