Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Choćbym nie wiem jaką laską była cham i tak pozostanie chamem Niech się dalej utwierdza w swoim przekonaniu że większość bab udzielających się w necie to tłuściochy i ich miejsce jest w kuchni, jeszcze niechcący zburzę mu cały świat
Nie miałem na celu Cię obrazić, jeżeli tak się stało to przepraszam. Trochę dystansu do siebie, kobieto ze Śląska!
Aha, no i może Cię zasmucę tym także ale mój światopogląd różni się diametralnie od tego co wyskrobałaś w swoim drugim poście.
Nie obraziłeś mnie to była ironia -jeśli nie znasz tego słowa wygoogluj sobie Nie masz takich światopoglądów cóż takie prezentujesz i na takie dostałeś odpowiedz w 2 poście.