Żaden tam z ciebie antysyjonista zwykły świr schizofrenik
Żyd żydowi nie równy. Jest wiele odłamów żydów. Ci pejsaci akurat szkalują Izrael za zamordyzm wobec Palestyńczyków.
Bardzo słusznie. Na filmie faszystowska izraelska policja nap🤬la ostatnich przedstawicieli semickiej linii żydów - mordowanych bestialsko przed i w czasie II WŚ. Ta hołota jest wściekła za to, że safardyjczycy protestują przeciwko zabijaniu Palestyny. Przypominam: obecni okupanci prawie wszystkich krajów świata to podszywani żydzi, ich język to jidisz nie starosemicki hebrajski, ich wiara to kabała. Na miejscu komentujących powyżej zacząłbym się nap🤬lać drewnianym chodakiem po łbie żeby beton z gównem upieczony promieniowaniem z telewizora odłupać. Może jeszcze przejrzycie na oczy, albo zobaczycie jak polińska policja będzie was nap🤬lać... nosz k🤬a!
To coś jak podczas 2WŚ. Żydzi z Ameryki vs. żydzi z Europy. Jedni sponsorowali nazistów, drudzy byli przez nich zabijani, potem pierwsi wracali po wojnie po spadki tych drugich.
Izrael nie ma nic wspólnego z wiarą juadaistyczną. Cynicznie wykorzystują tylko kartę antysemityzmu do robienia interesów, a sami tworzą państwo faszystowskie. najgorszego sortu.
Nie jestem antysemitą, bo semici to arabowie, a tymm życzę żeby kiedyś w końcu zniszczyli Izrael. Jestem antysyjonistą.
To coś jak podczas 2WŚ. Żydzi z Ameryki vs. żydzi z Europy. Jedni sponsorowali nazistów, drudzy byli przez nich zabijani, potem pierwsi wracali po wojnie po spadki tych drugich.
Izrael nie ma nic wspólnego z wiarą juadaistyczną. Cynicznie wykorzystują tylko kartę antysemityzmu do robienia interesów, a sami tworzą państwo faszystowskie. najgorszego sortu.
Nie jestem antysemitą, bo semici to arabowie, a tymm życzę żeby kiedyś w końcu zniszczyli Izrael. Jestem antysyjonistą.
wolisz zeby swiatem rzadzili muzułmanie? gratuluje debilizmu po śmierci trafisz do takiego świata badz pewien