Tak i oczywiście nie będzie przemycać lgbt gówna do umysłu twojego dziecka. Won z tęczowymi ze szkół
Jeśli będzie dobrze uczyć to co za problem? Czarni czy arabusy też wszyscy nie są złodziejami i zaraz się nie wysadzą. Można stwierdzić że bardzo duża część ale nie wszyscy. Tak samo z ciepłymi. Wolisz takiego ciepłego ale spokojnego, pracującego jako sąsiada czy naj🤬ego sebe robiącego zadymę ze swoją konkubiną.
To może inaczej. Niech uczniowie z gorszymi wynikami czy niegrzeczni ale nie w sposób patologiczny będą po prostu z normalnymi ale za to niech system szkolnictwa nie ma skrupułów wobec patusów. Powiedzmy, że po jednej pato akcji uczeń dostaje coś na zasadzie dozoru, a jeśli w okresie karencji odjebie po raz drugi to go wysyłają w trybie natychmiastowym do szkoły specjalnej i elo.
Mądre to, ale - niestety - obecnie jest dokładnie odwrotnie. Czarnek i jemu podobni pisowscy gnoje, rozmontowali całkowicie system edukacji. W tym momencie klasy podstawówek są zapychane uczniami, którzy nie tylko powinni chodzić do specjalnej, ale co niektórzy powinni być w szpitalu psychiatrycznym. W szkole, do której chodził mój syn, było w klasach integracyjnych maksymalnie 3 uczniów z problemami rozwojowo-fizycznymi i maksymalnie jeden autystyk. Obecnie jest nawet i 5 dzieciaków z patologicznych rodzin oraz nadających się wyłącznie do specjalnej szkoły. To taka pisowska dbałość o rozwój dzieci i młodzieży i równianie w dół, do wyborczej patologii 500+
Mam znajomą nauczycielkę i opowiadała mi, że pchanie opóźnionych dzieciaków razem z normalnymi to standardowa praktyka i na ten problem składają się dwa czynniki. Pierwszy to niż demograficzny i walka szkół o ucznia bo wiadomo kasa. Drugi czynnik to nieprzyjmowanie do wiadomości rodziców, że ich dzieciak jest opóźniony i sobie nie radzi. Sama miała już kilka razy komisję dyscyplinarną za to, że nie dała dzieciakowi promocji do następnej klasy.
Ze sprawami nauczycielskimi jestem na bieżąco. Dzieciaki opóźnione to jedno, a patologia i choroba psychiczna to drugie. A na pierwszym miejscu, jak piszesz, kasa. Swoją drogą, rozpłodowy program wyborczy Pierdnij i Spocznij spalił na panewce