Serio kto艣 w 2024 roku jeszcze u偶ywa takich zj馃がych argument贸w? To co widzisz w google widzi te偶 ka偶dy rosyjski satelita. Wojna na Ukrainie chyba jasno zweryfikowa艂a ile te zdj臋cia s膮 warte. Nie wiem jakie filmy ogl膮da艂e艣, ale w prawdziwym 偶yciu bomba nie kasuje ca艂ego zak艂adu. Na og贸艂 najwi臋ksze bomby daj膮 rad臋 rozwali膰 1-2 budynki maks. St膮d potrzebne s膮 odk艂adnie zdj臋cia z bliska - zaraz po dronach najwi臋kszym dostawc膮 takich materia艂贸w s膮 lokalni zdrajcy - i tacy w艂a艣nie po偶yteczni idioci. Nawet nie wiesz ile informacji z takiego nagrania mo偶e wyci膮gn膮膰 wywiad rosyjski. Zadam Ci proste pytanie - chodzisz i nap馃がlasz foty i nagrania takich obiekt贸w? A je偶eli nie to dlaczego? Co trzeba mie膰 w bani, 偶eby robi膰 co艣 takiego?
nagrywa obiekty strategiczne i to upublicznia
Satelita zobaczy co jest pod wiat膮?
podpis u偶ytkownika
Quae nocent, docentTak w ramach przypomnienia trwa wojna Rosji z Ukrain膮. Na dodatek Bia艂oru艣 destabilizuje prac臋 Polskich s艂u偶b poprzez fal臋 nielegalnej migracji.
W mi臋dzyczasie trafiamy typa, kt贸ry nagrywa obiekty strategiczne i to upublicznia.
Z kolei stado baran贸w ma z tego poklask i wspiera go finansowo w tym co robi.
K馃がa jak durni ludzie 偶yj膮 w tym kraju....
Love_is_Love
wertuqq
mateuszsick
Zbyszek3000
berhol
Devorious
bigoslaw-lyzka-von-wood
Bajbus
Arashi91
MarS_80
Marker0601
Pietrushka
Akaitashi
kernelstrong
Wszyscy na niej wymienieni mog膮 si臋 solidnie jebn膮膰 w te swoje durne 艂by, a potem rozwa偶y膰, czy nie warto poprawi膰 tego zabiegu.
Tak. Chodz臋 i nap馃がlam takie foty, bo jestem czynnym u偶ytkownikiem polska-org.pl
Nigdy nie spotka艂em si臋 z tego typu zachowaniem na drodze publicznej ze strony jakiego艣 ciecia zza p艂otu, bo to zwyczajnie przekroczenie jego uprawnie艅. On, tak jak pies na 艂a艅cuchu, jest ograniczony ogrodzeniem terenu b臋d膮cego przedmiotem ochrony. Za szlabanem, po publicznej stronie, typ nie mo偶e nic. Nawet bluzgn膮膰 na mnie. Tyle w temacie cieci贸w.
@
Go艣膰, kt贸ry robi zdj臋cia publicznie dost臋pnych obiekt贸w z publicznie dost臋pnej drogi nie ma oznak bycia szpiegiem, bo mo偶e to robi膰 ka偶dy. Prawo domniemania niewinno艣ci, kolego. Jak si臋 kogo艣 oskar偶a, to trzeba to udowodni膰. Go艣膰 mo偶e sobie hobbystycznie dokumentowa膰 w ten spos贸b ka偶dy centymetr publicznej przestrzeni i, jak znamy typa, dok艂adnie tak robi. Filmuje wszystko wsz臋dzie. Legalnie.
@
tekstem o zwaleniu konia do 50-ciolatka w艂a艣nie wykluczy艂e艣 si臋 z dyskusji na tym forum. Na zawsze.
@
Zdj臋cia tych obiekt贸w s膮 dost臋pne publicznie na dziesi膮tkach serwis贸w internetowych. Nawet bez jego wk艂adu mo偶na znale藕膰 aktualne fotki. Druga sprawa, 偶e na obiektach strategicznych nie umieszcza si臋 wielkiego loga z napisem "PGN - OBIEKT STRATEGICZNY JAK CHOLERA! PRZYJACIELE Z MOSKWY WALCIE W BUDYNKI F I H". We藕 folijk臋 uchyl.
@
Nie, ale samolot ju偶 w pewnym stopniu tak. Fotogrametria uko艣na. 呕aden problem wlecie膰 w polsk膮 przestrze艅 powietrzn膮. Nawet star膮 Cesn膮 by to zrobili bez niepokojenia przez nasze s艂u偶by, bo te tylko spisuj膮 dane adresowe i numer telefonu. Wystarczy wi臋c napisa膰 to na kad艂ubie i odjad膮 po spisaniu.
@
Przeczyta艂em za Ciebie i podam Ci po prostu list臋 nick贸w, kt贸ra dzi臋ki temu filmowi zapisa艂a si臋 g贸wnianymi literami na mojej Li艣cie Zjeb贸w Sadola:
St膮d potrzebne s膮 odk艂adnie zdj臋cia z bliska - zaraz po dronach najwi臋kszym dostawc膮 takich materia艂贸w s膮 lokalni zdrajcy - i tacy w艂a艣nie po偶yteczni idioci(...)
Mnie osobi艣cie ten typ tak wk馃がia 偶e gdyby trafi艂 na mnie w roli dyrektora takiego zak艂adu to z miejsca by zosta艂 brutalnie zatrzymany przez ochron臋 obiektu(...)
Tak. Chodz臋 i nap馃がlam takie foty, bo jestem czynnym u偶ytkownikiem polska-org.pl
Nigdy nie spotka艂em si臋 z tego typu zachowaniem na drodze publicznej ze strony jakiego艣 ciecia zza p艂otu, bo to zwyczajnie przekroczenie jego uprawnie艅. On, tak jak pies na 艂a艅cuchu, jest ograniczony ogrodzeniem terenu b臋d膮cego przedmiotem ochrony. Za szlabanem, po publicznej stronie, typ nie mo偶e nic. Nawet bluzgn膮膰 na mnie. Tyle w temacie cieci贸w.
@
Go艣膰, kt贸ry robi zdj臋cia publicznie dost臋pnych obiekt贸w z publicznie dost臋pnej drogi nie ma oznak bycia szpiegiem, bo mo偶e to robi膰 ka偶dy. Prawo domniemania niewinno艣ci, kolego. Jak si臋 kogo艣 oskar偶a, to trzeba to udowodni膰. Go艣膰 mo偶e sobie hobbystycznie dokumentowa膰 w ten spos贸b ka偶dy centymetr publicznej przestrzeni i, jak znamy typa, dok艂adnie tak robi. Filmuje wszystko wsz臋dzie. Legalnie.
@
tekstem o zwaleniu konia do 50-ciolatka w艂a艣nie wykluczy艂e艣 si臋 z dyskusji na tym forum. Na zawsze.
@
Zdj臋cia tych obiekt贸w s膮 dost臋pne publicznie na dziesi膮tkach serwis贸w internetowych. Nawet bez jego wk艂adu mo偶na znale藕膰 aktualne fotki. Druga sprawa, 偶e na obiektach strategicznych nie umieszcza si臋 wielkiego loga z napisem "PGN - OBIEKT STRATEGICZNY JAK CHOLERA! PRZYJACIELE Z MOSKWY WALCIE W BUDYNKI F I H". We藕 folijk臋 uchyl.
@
Nie, ale samolot ju偶 w pewnym stopniu tak. Fotogrametria uko艣na. 呕aden problem wlecie膰 w polsk膮 przestrze艅 powietrzn膮. Nawet star膮 Cesn膮 by to zrobili bez niepokojenia przez nasze s艂u偶by, bo te tylko spisuj膮 dane adresowe i numer telefonu. Wystarczy wi臋c napisa膰 to na kad艂ubie i odjad膮 po spisaniu.
@
Przeczyta艂em za Ciebie i podam Ci po prostu list臋 nick贸w, kt贸ra dzi臋ki temu filmowi zapisa艂a si臋 g贸wnianymi literami na mojej Li艣cie Zjeb贸w Sadola:
WYJATEK DZIENNIKARSKI XDDDD ALE ON NIE JEST DZIENNIKARZEM
nie wiem mo偶e nie trzeba si臋 zachowywa膰 jak j馃がy patus? 偶yje ponad 30 lat i nie mia艂em problem贸w nigdy ani z ochron膮 ani z policj膮 ani z wojskiem a ten typ na kanale ma tylko takie filmy
Na c馃がj mu zdj臋cia tego obiektu? Nie ma 艂adniejszych rzeczy w miastach 偶eby sobie zdj臋cia fajne popyka膰?
Po co mu te zdj臋cia?
I cyk wniosek o zatrzymanie komputera tego debila, 偶eby ustali膰 w jaki spos贸b zabezpiecza te nagrania przed dostaniem si臋 w niepowo艂ane r臋ce.
Twarze i nazwiska jeszcze z przed edycji...
Dobra艂bym mu si臋 do dupy w 15 minut takiej akcji pod moj膮 firm膮...
To, 偶e nie daje im si臋 odpowiedniego narz臋dzia to nie ich wina...
Czasem 偶eby co艣 zrozumie膰 trzeba podskoczy膰 troch臋 wy偶ej.
P馃がlenie o google street view i w og贸le wsad藕cie sobie w dup臋.
Idiota taki b臋dzie si臋 kr臋ci艂 ko艂o fabryki ca艂y dzie艅 i robi艂 fotki jakie ci臋偶ar贸wki przyje偶d偶aj膮 do zak艂adu, jakie wyje偶d偶aj膮 z niego, gdzie s膮 drogi magazowe, o kt贸rej konw贸j z got贸wk膮 wyje偶d偶a...
Trzeba by膰 idiot膮 偶eby zarz膮dza膰 czym艣 takim i spa膰 spokojnie jak ka偶dy mo偶e sobie chodzi膰 i robi膰 wszystkiemu zdj臋cia.
Jak gdzie艣 jest tabliczka "zakaz robienia zdj臋膰/lub filmowania, musia艂bym by膰 p馃がlonym atencjuszem 偶eby specjalnie tam chodzi膰 i wszczyna膰 prowokacje. Na c馃がj mu zdj臋cia tego obiektu? Nie ma 艂adniejszych rzeczy w miastach 偶eby sobie zdj臋cia fajne popyka膰?
Po co mu te zdj臋cia?
I cyk wniosek o zatrzymanie komputera tego debila, 偶eby ustali膰 w jaki spos贸b zabezpiecza te nagrania przed dostaniem si臋 w niepowo艂ane r臋ce.
Twarze i nazwiska jeszcze z przed edycji...
Dobra艂bym mu si臋 do dupy w 15 minut takiej akcji pod moj膮 firm膮...